Sei sulla pagina 1di 10

KUZHINA

MENGJESI
-Omlete…………………..2.20 euro

(zgjedh:pershute,suxhuk,perime ose djath)

-English breakfast…………….2.4euro

(ve,virshlle,pershute dhe fasule)

-Croissant………………..0.8 euro

-Tost ………………………..1euro

OFERTAT E MENGJESIT
-CROISSANT+ KAFE……………………..1.2 euro

-TOST+ LENG FRUTASH…………..…….1.5 euro

SANDWICH
-Chicken pesto sandwich………….……2.60 euro

-Filly steak sandwich…………………….2.90 euro

-Club sandwich……………………………3.20 euro

-DAVIDOFF BURGER……....................3.90 euro

(150 gr biftek, sallate, ve, patate)


SALADS
-Chicken Caesae salad………….……..3.40 euro

-Rukolla salad…………………...3.50 euro

-Salad Mediterranea………..….2.20 euro

RISOTTO
-Milanese…………………………….4.20 euro

-Pule dhe salce curry……………...3.90 euro

-Perime…………………………….….3.20 euro

PASTA
-Chicken pesto …………………………..….3.70 euro

-Bolognese…………………………….…….3.50 euro

-Carbonara……………………………..……3.50 euro

OFERTAT E DREKËS
-Rizoto me mish viçi dhe salcë soje

-Makarona me Perime

-Sallatë Çezar

-File pule me Garniturë

Njëra prej tyre e shoqëruar me supën e ditës, ose një soft drink 3.70 euro
PIZZA
- Margarita…..…………………………..….2.80 euro

-Kerpudha e speca………………………...3.20 euro

- 4 stinet………………………………….…..3.50 euro

FINGER FOOD
-Chicken fingers……………………….2.80 euro

-Chicken wings…………………………4.90 euro

-Djath me susam e mjalte…………….2.50 euro

-Pomfrit…………………………...……..1.00 euro

-Meze e ftohte…………………………..6.90 euro

-Meze e nxehte………………………….7.90 euro

MEZE E NXEHTE
-File pule………………………………...3.90 euro

(shoqerohet me pire ose perime)

-Biftek vici…………………..…………..8.90 euro

(salce demiglass e kerpudha)


EMBELSIRE
-Cheese cake…………………2.50 EURO

KAFETERIA DHE
FRESKUESET

KAFETERIA
-Cacao………………………………1.00 euro

-Caffe Latte…………………………1.50 euro

-Caffe Mocha………………….……1.50 euro

-Caffe Panda………………………..1.00 euro

-Çaj……………………………………0.80 euro

-Capuccino………………………….1.50 euro

-Espresso……………………..…….0.70 euro

-Machiato e Vogël……………..…..0.70 euro

-Hot Chocolate……………………..1.50 euro

-Nescaffe…………………..………..1.00 euro

-Machiato e Madhe….……………..1.00 euro


FRESKUESET
-Ujë Rugove 0.33l………………………..1.00 euro

-Bravo Rauch…………………………….1.00 euro

-Ujë Rugove 1l…………………….……. .2.00 euro

-Sprite ……………………………………..1.00 euro

-Coca Cola………………………………..1.00 euro

-San Pellegrino…………………………..1.00 euro

-Red Bull……………………..…………....2.50 euro

-Fanta……………………………………...1.00 euro

-Shweppes………………………………..1.00 euro

-Homemade Ice Tea……………………..1.90 euro

WINE AND SPIRITS LIST


Verërat në shishe/ Wines by bottle 0.187cl
-Stone Castle | Verë e bardhë | White wine | Chardonnay…………. 3.00 euro

-Stone Castle | Verë roze | Rose wine | Gamay - Pinot Noir……….. 3.00 euro

-Stone Castle | Verë e kuqe | Red Wine | Cabernet Sauvignon……. 3.00 euro

Verërat e bardha / White Wine


-001 | Stone Castle – Reserve……………. 25.00 euro

E thatë - Dry | Rahovec – Kosova | Alc. 13.50 | Amba. 0.75 | Grape type:
Chardonnay
-002 | Stone Castle……………………. 14.00 euro

E thatë - Dry | Region: Rahovec – Kosova | Alc 13.50 | Amba. 0.75 | Grape type:
Chardonnay

-305 | Tarani……………………………. 15.00 euro

E frutshme – Fruity | Region: Toulouse – France | Alc. 12.00 | Amba. 0.75 | Grape
type: Sauvignon

-231 | Fantinel……………………………. 21.00 euro

Gjysëm e thatë – Semi dry | Region: Collio – Italy | Alc. 12.50 | Amba. 0.75 | Grape
type: Pinot Grigio

-105 | Chablis…………………………….. 42.00 euro

E thatë – Dry | Region: Chablis – France | Alc. 12.50 | Amba. 0.75 | Grape type:
Chardonnay

Verë Roze | Rose Wine


-003 | Stone Castle……………………… 14.00 euro

E frutshme – Fruity | Region: Rahovec – Kosova | Alc. 13.50 | Amba. 0.75 | Grape
type: Chardonnay

Verërat e kuqe | Red Wine


-004 | Stone Castle – Reserve………..……. 25.00 euro

Gjysëm e thatë – Semi dry | Region: Rahovec – Kosova | Alc. 13.80 | Amba. 0.75 |
Grape type: Cabernet

-005 | Stone Castle………………………….... 14.00 euro

Gjysëm e thatë - Semi dry | Region: Rahovec – Kosova | Alc. 13.50 | Amba. 0.75 |
Grape type: Cabernet

-307 | Tarani……………………………………. 15.00 euro

E frutshme - Fruity | Region: Toulouse - France | Alc. 12.50 | Amba. 0.75 | Grape
type: Malbec

-252 | Muri……………………………………….. 21.00 euro


E frutshme - Fruity | Region: Puglia - Italy | Alc. 12.00 | Amba. 0.75 | Grape type:
Primitivo

-246 | Chianti Classico………………………… 35.00 euro

Gjysëm e thatë – Semi dry | Region: Tuscany – Italy | Alc. 13.00 | Amba. 0.75 |
Grape type: Sangiovese

-206 | La Bernardine…………………………… 80.00 euro

E thatë - Dry | Region: Chateaneuf du Pape - France| Alc. 14.50 | Amba. 0.75 |
Grape type: Grenache

-247 | Brunello di Montalcino…………………. 95.00 euro

E thatë - Dry | Region: Tuscany - Italy | Alc. 14.00 | Amba. 0.75 | Grape type:
Sangiovese

Prosecco
-510 | Fantinel One and Only Brut……………….. 26.00 euro

Region: Prosecco – Italy | Alc. 12.00 | Amba. 0.75 | Grape type: Glera

Champagne
-006 | Moet Chandon……………………………….. 110.00 euro

Region: Champagne – France | Alc. 12.00 | Amba. 0.75 | Grape type: Chardonnay
- Pinot Noir

-007 | Veuve Clicquot………………………………. 125.00 euro

Region: Champagne – France | Alc. 12.00 | Amba. 0.75 | Grape type: Chardonnay
- Pinot Noir

Birra | Beers
Draft Birra

-Peja 0.33l………………. 1.00 euro

-Peja 0.50l………………. 1.50 euro

-Shok e shoqe 0.33l…… 1.00 euro


-Shok e shoqe 0.50l…………. 1.50 euro

Shishe | Bottles

-Heineken……… 2.00 euro

-Bud……………… 2.50 euro

-Peroni……………. 2.50 euro

- Stella Artois……. 3.00 euro

-Nastro Azzuro…… 3.00 euro

-Corona………….. 3.00 euro

-Leffe………………. 4.00 euro

-Franziskaner……. 4.00 euro

Aperatives & Cocktails


-Rose………………… 3.00 euro

-Aperol Spritz………. 3.50 euro

-Hugo………………… 4.00 euro

-Negroni………………. 4.50 euro

-Vodka Sour………….. 4.80 euro

-Mojito…………………. 4.80 euro

-Pina Colada…………. 5.00 euro

-Margarita……………. 5.00 euro

-Blody Mary………….. 5.00 euro

-Rose…………………. 5.50 euro

-Maracana…………… 5.50 euro

Vodka
-Finlandia……………… 3.00 euro
-Grey Goose…………… 5.00 euro

-Belvedere…………….. 5.00 euro

Gin
-Bombay Dry……………. 3.00 euro

-Bombay Saphire………. 4.00 euro

-Hendrix………………….. 5.50 euro

Rum
-Bacardi…………………. 3.00 euro

-Bacardi oakheart……… 4.00 euro

-Bacardi Negra…………. 5.00 euro

-Havana 7yrs…………… 5.50 euro

Whiskey
-Jameson…………………… 3.00 euro

-Jack Daniels………………. 3.00 euro

-Single Barrel………………. 4.50 euro

-Gentelman Jack…………… 5.00 euro

-Chivas Regal I……………… 5.00 euro

-Glenmorangie……………… 7.50 euro

Cognac
-Hennessy V.S……………….. 4.00 euro

-Hennesy fine………………… 5.50 euro

-Stone Castle X.O……………. 15.00 euro

-Hennesy X.O…………………. 21.00 euro

Potrebbero piacerti anche