Sei sulla pagina 1di 2

Spitalul Cl. Urg. Sf.

Spiridon Iasi
ALERGOLOGIE SI IMUNOLOGIE

Numelesiprenumele:
..
EXAMENE DE LABORATOR

HEMATOLOGIE

BIOCHIMIE SNGE
REZULTAT

TEST

VAL.NORM./UNIT MS.

112-1.32mmol/l
8.40-10.2mmol/l
50-170 g/dl
1.60-2.60 mg.dl
136-145 mmol/l
98-107 mmol/l
3,5-5,1 mmol/l
2,3-4,7 mg/dl
0.00-0.50 mg/dl
0.20-1.20 mg/dl
40-150 U/L
6.2-8 g/dl
40-75 mg/dl
50-130 mg/dl
120-200 mg/ dl
35-150 mg/dl
2.5-6.0 mg/dl
15-45 mg/dl
0.50-1.00 mg/dl
5-32 U/l
5-31 U/l
5-36 UI/L
70-106 g/dl
125-220 mg/dl
0-0,5 mg/dl

CALCIU IONIC
CALCIU TOTAL
FIER SERIC
MAGNEZIU
Na
Cl
K
P

WBC =4,0 10,0 x 103 / l


RBC=3,8 5,2 x 106 / l
HGB=11,7 16 g/dl
HCT=35 47%
MCV=78 96 / fL
MCH=27 35 / pg
MCHC=31 36 g/dl
PLT=150-380 x 103/l
LYMF%=20 45%
MONO%=0 12%
NEUT%=45 80%
EO%=0 5%
BASO%=0 2%
RDW-SD=33 49/fl
RDW-CV=10 15%
LYMF#=1,0 4.0 x 103/l
MONO#=0.0 1,0 x 103/l
NEUT#=2,0 8,0 x 103/l
PDW=10,0 18,0/Fl
MPV=8,5 12 fL
P-LCR%=14,3 44%
FIBRINOGEN=200 400 mg/dl
VSH / 1 h=2 10/mm/1h
VSH / 2 h=10 20/mm/2 h.
HbA1c=4,5-5,7%;<6,4%(prediabet);

BILIRUBINA-directa
BILIRUBINA-totala
FOSFATAZA ALCALINA

PROTEINE - T
HDL-col
LDL-col
COLESTEROL-total
TRIGLICERIDE
AC.URIC
UREE
CREATININA
TGO
TGP
GGT
GLUCOZA
LDH
PCR

>6,5% diabet.

VAL.NORM./UNIT
MS.

EXAMEN SUMAR URIN (BIOCHIMIE)

Densitate
pH
Bilirubin
Corpi cetonici
Glucoz
Nitrii
Proteine
Urobilinogen
RBC
WBC
Sediment EC
urinar:
CAST
BACT
MUCUS

1.015-1.022
5.0-6.5
negativ
negativ
negativ
negativ
negativ
negativ
0 22,7 / l
0 16,9 / l
0 39,6 / l
0 56 / l
0 130,7 / l
Absent/camp

MARKERI DIABET
Valori
obinute
Insulinemie a jeun
Insulinemie la 1 ora
Insulinemie la 2 ore
Peptid C
Microalbuminurie

Valori de
referin
5-35 ui/ml
absent
14-160 ui/ml
0.5-3.2 ng/ml
<100 mg/24h

PROBE VENTILATORII - SPIROMETRIE


Parametru
Valoare pacient
Valoare normala
CV
VEMS
Vmax
IT

Ex.
urocultura

TTGO

Ex.
coprocultura

Ex.
coproparazitologic

Valori obinute
SNGE
URIN

A jeune
1 ora
2 ore

Exsudat
faringian/nazal

Rezultat
PT
AP
INR
APTT

Ex.
sputa

Val. Ref.
10 14 sec.
80 125 %
0,8 1,25

IMUNOGRAMA
Valori de referinta
%

IgG
IgA
IgM
IgE
Ac.antiHelicobacte
r Pylori

700 1600 mg%


70 400 mg%
40 240 mg%
0 87 ui/ml
0 1,1 ui/ml

Valori
obtinute

TESTE CUTANATE - ora


PNEUMOALERGENI
min.
h.
Plumes
D.Pteronissino
s
D.Farinae
Acarieni
Aspergilus
Cladosporium
Ag.pisica
Ag. cine
Martor negativ
Martor pozitiv
Sunt de acord azi, .....................
Semntura,

TESTE CUTANATE - ora


ALIMENTE
min.

h.

Sunt de acord azi, .....................


Semntura,

TESTE CUTANATE - ora


MEDICAMENTE
min.

h.

Sunt de acord azi, ............................


Semntura,

TESTE CUTANATE - ora


ALTE TIPURI

TESTE CUTANATE - ora


ANESTEZICE
min.

min.

h.

Sunt de acord azi, .....................


Semntura,

MARKERI INFLAMATORI SI IMUNOLOGICI


Rezultat Valori de referinta
Factor reumatoid
0 8 ui/ml
Crioglobuline
Absent
ANA
Anticorpi anti ADN-dc
0 30 ui/ml
pANCA
0 20 ui/ml
cANCA
0 10 ui/ml
C3
90 210 mg/dl
C4
10 40 mg%
CIC
0 50 u
A.S.L.O.
< 200 ui/ml
Ac. Antinucleari
0 1,2 index
AFP
0,5 5,5 ui/ml
CA 19-9
0 33 u/ml
Ac. Carcinomo
0 6,2 ng/ml fumator
embrionar
0 3,4 ng/ml - nefumator
PSA
04 ng/ml

MARKERI ENDOCRINI (HORMONI)


Rezultat Valori de referinta
TSH
0,4 4 ui/ml
FT4
0,89 1,76 ng/dl
AAT-TG
0 40 ui/ml
AAT-TPO
0 35 ui/ml

h.

Sunt de acord azi, .....................


Semntura,

MARKERI INFECTIOSI
Rezultat
AgHBs
Ac. Anti HCV
Toxocara
Ac. antiToxoplasma
gondi IgG
Ac. antiToxoplasma
gondi IgM
IgM anti CMV
IgG anti CMV
Ac. Anti HIV 1+2
VDRL

Valori de referinta
Absent(01 index)
Absent(01 index)
<9=negativ;
911-echivoc;
>11-pozitiv
< 5 ui/ml
Absenti
Absent
Absent
Absent
Negativ

ALTE ANALIZE
Rezultat

Valori de referinta