Goditi milioni di eBook, audiolibri, riviste e tanto altro ancora con una prova gratuita

Solo $11.99/mese al termine del periodo di prova. Cancella quando vuoi.

Uurhoek Astrologie
Uurhoek Astrologie
Uurhoek Astrologie
E-book91 pagine45 minuti

Uurhoek Astrologie

Valutazione: 0 su 5 stelle

()

Leggi anteprima

Info su questo ebook

Uurhoek Astrologie is een tak van de astrologie die op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier reageert op precieze vragen. Uurhoek astrologie wordt steeds meer gewaardeerd door degenen die gepassioneerd zijn door de sector en wekt nieuwsgierigheid op bij de liefhebbers van kaartlezen vanwege de vele vragen die het kan beantwoorden. De auteur maakt de tekst zeer origineel. Hij legt zijn eigen opvattingen en regels voor het lezen duidelijk en synthetisch bloot. Hij noemt alleen die welke, naar zijn ervaring, geldig zijn, waardoor het leerproces gemakkelijk wordt voor de lezer, die zeer vaak in de war raakt tussen de verschillende begrippen die worden gedicteerd in de handleidingen van meer dan driehonderd pagina's. De tekst is zeer zorgvuldig geschreven, zelfs in het aspect dat betrekking heeft op de mensen met zeer weinig basis van astrologie. 
LinguaNederlands
Data di uscita23 mar 2021
ISBN9781071593097
Uurhoek Astrologie
Leggi anteprima

Recensioni su Uurhoek Astrologie

Valutazione: 0 su 5 stelle
0 valutazioni

0 valutazioni0 recensioni

Cosa ne pensi?

Tocca per valutare

La recensione deve contenere almeno 10 parole

  Anteprima del libro

  Uurhoek Astrologie - Antares Stanislas

  Uurhoek Astrologie

  (Tweede Editie)

  Antares Stanislas producties

  Datum en tijd voor de aanvang van het boek:

  op 19 juli 2016 om 10.27 in Rome

  Copyright

  Boek titel: Uurhoek Astrologie

  Editie: tweede

  Auteur: Giampiero Tirelli in art Antares Stanislas

  © 2020, Giampiero Tirelli

  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. Reproductie ervan, zelfs gedeeltelijke en op welke manier dan ook, is niet toegestaan zonder de voorafgaande specifieke en schriftelijke toestemming van de auteur

  Inleiding

  Dit is mijn tiende publicatie. Mijn werken, inherent aan de astrologie- en tarotsector, onderscheiden zich door hun praktische leer door het gebruik van eenvoudige taal die voor velen toegankelijk is.

  Als ik praat met mensen die vertrouwd zijn met het onderwerp, begrijp ik hun eisen wanneer ze deze kunst willen benaderen. Ik heb dit boek geschreven om die mensen aan te spreken die de horaire astrologie willen leren. Dit is een tak van astrologie die nauw verwant is met kaartlezen omdat het reageert op specifieke vragen die een lezing van de kleinere details vereisen en waarvoor de studie van de planeten doorgaat of de omwentelingen van de zon, slechts gedeeltelijk kunnen antwoorden.

  Er zijn maar een paar boeken over horaire astrologie die in het Italiaans zijn gepubliceerd. Deze die vaak worden gepubliceerd, bevatten concepten van bekende auteurs zoals: Frawley, Lilly, Bonatti, enz. Ik heb ook in mijn persoonlijke bibliotheek boeken van meer dan driehonderd pagina's, maar een een groot aantal pagina's duidt niet steeds op, of is geen indicatie voor een goed boek.

  In feite bevatten sommige auteurs, verschillende notities van eerdere auteurs en voegen daar hun

  persoonlijke meningen aan toe die niettemin twijfels bij de lezer wekken, aangezien de interpretatiebenadering die verschillende methoden volgt soms te gearticuleerd is om de significantie van een persoon of een object te kiezen of om te berekenen. de tijden van het evenement, etc.

  Ik zal proberen precieze aanwijzingen te geven over de leesmethode op basis van mijn ervaring. Dit boek kan worden gelezen door degenen die de basis hebben van astrologie. Ik heb geen boek van driehonderd pagina's geschreven omdat mijn intentie is om te ‘filteren’. Het pretendeert de lezer om kracht en originaliteit te verschaffen.

  Ik heb alleen uitgelegd wat ik essentieel acht voor het einde van een voorspelling met behulp van horaire astrologie. Ik heb zeker enkele begrippen gemist, maar die kunnen in de komende edities worden hersteld. Als iemand constructieve observaties wil sturen of uitleg wil krijgen over een stap die ik heb beschreven en verder uitgelegd moet worden, dan ben ik bereikbaar via Skype, nick / id: Antares.Stanislas om ideeën uit te wisselen.

  Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om begrippen toe te voegen of te specificeren die ik in het boek heb weggelaten.

  Het is duidelijk dat het mijn doel is om de lezer een optimale inleiding te geven tot de uur-astrologie door alle essentiële concepten uit te leggen om te werken. Dit boek stelt geen doel voor de lezer, maar een punt om uiteen te zetten.

  Om iemand te laten uitblinken in astrologie, zal de lezer andere boeken moeten kopen om de begrippen die ik niet in dit boek heb opgenomen aan te vullen en in praktijk te brengen.

  Ik benadruk het feit dat ik sommige begrippen gewillig niet heb opgenomen om het primaire doel van dit boek te behouden: de lezer de fundamentele instrumenten geven die essentieel zijn om in de uur-astrologie geïntroduceerd te worden, om het te kunnen beoefenen! Je hebt het goed gelezen. Na het lezen van dit boek ben je klaar om te proberen je eerste astrologische voorspellingen te doen met de uur-astrologie.

  Je moet onthouden dat je een astroloog moet zijn, geen goochelaar. Horaire Astrologie beantwoordt allerlei vragen, maar ik heb niet gezegd dat we ook onethische of onmogelijk te beantwoorden vragen moeten beantwoorden. Theoretisch kun je onderzoek doen naar elk onderwerp, maar onthoud, in de astrologie heeft niemand onfeilbare regels opgesteld om het jaar van iemands dood te berekenen! Gelukkig maar.

  Ontwikkel daarom langzaam je eigen metingen, voel je niet gedwongen om exacte antwoorden te geven als er niets exacts is in deze sector, te beginnen met eerdere auteurs die hebben geschreven over horaire astrologie. Als je deze auteurs probeert te lezen, zul je ontdekken dat er ideeën onder hen waren die het niet eens waren,

  Ti è piaciuta l'anteprima?
  Pagina 1 di 1