Goditi milioni di eBook, audiolibri, riviste e tanto altro ancora con una prova gratuita

Solo $11.99/mese al termine del periodo di prova. Cancella quando vuoi.

Hoe Effectief Lood En Win: De Bewezen Leiderschap Strategieën En Technieken
Hoe Effectief Lood En Win: De Bewezen Leiderschap Strategieën En Technieken
Hoe Effectief Lood En Win: De Bewezen Leiderschap Strategieën En Technieken
E-book55 pagine39 minuti

Hoe Effectief Lood En Win: De Bewezen Leiderschap Strategieën En Technieken

Valutazione: 0 su 5 stelle

()

Leggi anteprima

Info su questo ebook

Let op: dit Leiderschapsboek bevat ook: *** Bijbelreferenties en krachtige christelijke gebeden, decreten en verklaringen die je kracht geven ***
Het vermogen van managers en bedrijfseigenaars om mensen effectief te leiden, kan een cruciaal element zijn in het succes van de organisatie. Dus hoe wordt een gemiddelde manager een strategische leider, in staat om een bedrijf of organisatie om te zetten in een verbazingwekkend succes? De sleutel tot het ontwikkelen van een groeimindset ligt in zelfdiscipline en in het herkennen van het belang van het voortdurend nastreven van kennis en informatie die bestaande talenten en vaardigheden zou kunnen rekken. In Spreuken 16:13 - De Boodschap (MSG) -versie zegt het Woord van God: "Goede leiders cultiveren eerlijke spraak; ze houden van adviseurs die hen de waarheid vertellen ".
LinguaNederlands
Data di uscita27 dic 2019
ISBN9781071502075
Hoe Effectief Lood En Win: De Bewezen Leiderschap Strategieën En Technieken
Leggi anteprima

Recensioni su Hoe Effectief Lood En Win

Valutazione: 0 su 5 stelle
0 valutazioni

0 valutazioni0 recensioni

Cosa ne pensi?

Tocca per valutare

La recensione deve contenere almeno 10 parole

  Anteprima del libro

  Hoe Effectief Lood En Win - Alex Nkenchor Uwajeh

  auteur.

  Alle inhoud copyright © 2017 en geschreven door Alex Nkenchor Uwajeh. Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit document of bijbehorende bestanden kunnen worden gereproduceerd of in enige vorm, elektronisch of anderszins op enige wijze zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

  Al de Schrift citaten in dit boek zijn afkomstig uit de Bijbel: New King James Version King James Version, The Message (MSG) Version, New International Version, Amplified Version en American Standard Version.

  Wat zegt de Bijbel, het Woord van God, zeggen over leiderschap? Nu, leun achterover en te lezen:

  ––––––––

  Laten we beginnen met Spreuken 16:10 - The Message (MSG) Versie, Een goede leider motiveert, niet misleidend, niet te benutten.

  ––––––––

  Spreuken 16:12 - The Message (MSG) Versie gewoon zegt: Goede leiders verafschuwen wangedrag van alle soorten; geluid leiderschap heeft een morele basis.

  ––––––––

  In Spreuken 16:13 - The Message (MSG)Versie, het Woord van God zegt: Goede leiders cultiveren eerlijk spraak; ze houden van adviseurs die hen de waarheid te vertellen.

  ––––––––

  Spreuken 16:14, 15 - The Message (MSG) Versie verklaart, Een heftige leider ravage aanricht in het leven;Je bent slim uit de buurt van zo iemand te blijven. Goed gehumeurd leiders blazen leven; ze zijn als de lente regen en zonneschijn.

  ––––––––

  Spreuken 20:28 - The Message (MSG) Versie staten, Liefde en waarheid vormen een goede leider; geluid leiderschap is gebaseerd op het houden van goede trouw.

  ––––––––

  Neem een ​​kijkje op Spreuken 21: 1 - The Message (MSG)Versie, Goed leiderschap is een kanaal van water gecontroleerd door God; Hij stuurt het naar wat eindigt hij kiest.

  ––––––––

  Dan, Spreuken 25: 3 - The Message (MSG)Versie, Net als de perspectieven voor de breedte en de oceaan voor diepte, het begrip van een goede leider is breed en diep.

  ––––––––

  Ga nu naar Spreuken 28: 2 - The Message (MSG)Versie, Als het land is in chaos, iedereen heeft een plan om het te repareren - Maar het duurt een leider van werkelijk begrip om dingen recht te zetten.

  ––––––––

  En, Spreuken 29:12 - The Message (MSG)Version zegt: Als een leider luistert naar kwaadsprekerij, alle arbeiders besmet worden met het kwaad.

  ––––––––

  In Spreuken 29: 2 - De Bijbel zegt, The Message (MSG) Versie, Als goede mensen dingen lopen, iedereen is blij, maar wanneer de heerser is slecht, iedereen kreunt.

  ––––––––

  Nu, Spreuken 28:16 - Amplified (AMP)Versie, Een leider die een groot onderdrukker ontbreekt aan inzicht en gezond verstand [en zijn goddeloosheid verkort zijn dagen] Maar hij die de gierigheid haat, zal [zijn gezegend en] dagen verlengen.

  ––––––––

  Laten we eens kijken dichter bij 1 Peter 5: 1-3 The Message (MSG) Version: Ik heb een speciale zorg voor u kerkleiders. Ik weet wat het is om een ​​leider te zijn, in op het lijden van Christus, evenals de toekomstige heerlijkheid. Hier is mijn zorg: dat u de zorg voor Gods kudde met alle zorgvuldigheid van een herder. Niet omdat het moet, maar omdat je wilt om God te behagen. Niet het berekenen van wat je kunt krijgen van te maken, maar spontaan handelen. Niet bossily anderen vertellen wat ze moeten doen, maar teder tonen hen de weg.

  ––––––––

  De Schrift zegt duidelijk in Spreuken 9: 9-10 New King James Version (NBG) Versie,"Geef opdracht tot een wijs man, en hij zal nog wijzer worden; Onderwijs den rechtvaardige, en zal hij in leer

  Ti è piaciuta l'anteprima?
  Pagina 1 di 1