Sei sulla pagina 1di 3

Buletin de analize medicale nr.

16330496

Nume: BEJAT Medic:Dr.specialist Dobos Valentina-Mihaiela Data recoltare: 22.10.2019 07:33


Prenume: MIHAI FLAVIUS Data receptie: 22.10.2019 09:38
CNP: 1850513114558 Data validare: 22.10.2019
Contract:
Varsta: 34 ani, 5 luni
Sex: M Cabinet/Spital:
Cod pacient: 5078352 Punct recoltare: Timisoara Eroilor de la Tisa
Valori in afara limitelor admise
Va multumim pentru solicitarea dvs. Regasiti mai jos rezultatele obtinute. pentru varsta si sexul respectiv

Hematologie
Test Rezultat UM Interval de referinta

Hemoleucograma completa
Sange EDTA, metoda variatia impedantei, hemoglobina SLS si citometrie in flux/microscopie, Sysmex
XN-1000
Nr. eritrocite 5.18 *10^6/µl 4.5 - 5.5 *10^6/µl

Hemoglobina 15.8 g/dL 13.0 - 17.0 g/dl

Hematocrit 48.4 % 40 - 50 %

VEM 93.4 fL 80 - 96 fL

HEM 30.5 pg 25 - 34 pg

CHEM 32.6 g/dL 30 - 36 g/dl

RDW-CV 12.7 % 11.0 - 16.0 %

Nr. leucocite 5.57 *10^3/µl 4.8 - 11.0 *10^3/ul

% Neutrofile 55.2 % 53 - 68%

Nr. neutrofile 3.08 *10^3/µl 2.54 - 7.48 *10^3/µl

% Eozinofile 1.3 % 2 - 4%

Nr. eozinofile 0.07 *10^3/µl 0.09 - 0.44 *10^3/µl

% Basofile 0.5 % 0 - 2.0 %

Nr. basofile 0.03 *10^3/µl 0.0 - 0.20 *10^3/µl

% Limfocite 32 % 25 - 45%

Nr. limfocite 1.78 *10^3/µl 1.20 - 4.95 *10^3/µl

% Monocite 11 % 2 - 8%

Nr. monocite 0.61 *10^3/µl 0.09 - 0.88 *10^3/µl

Nr. trombocite 265 *10^3/µl 150 - 450 *10^3/µl

VTM 11.8 fL 7.4 - 10.4 fL

PCT 0.31 % 0.16 - 0.47 %

PDW 13.9 % 12.0 - 18 %

Analizele neacreditate RENAR sunt marcate cu: √ / (*) Analize subcontractate / (**) Analize lucrate in reteaua Medlife
^ Activitate de recoltare neacreditata Renar
Opiniile si interpretarile continute de prezentul document nu sunt acoperite de acreditarea RENAR.
Data tiparire: 28/10/2019 2:34:56PM Pagina 1 / 3 F-01-PT-5.8 Ed.3/30.01.2018
Nr.cerere: 16330496

Biochimie
Test Rezultat UM Interval de referinta
Acid uric 6.8 mg/dl 3.5 - 7.2 mg/dl
ser,metoda fotometrica, Architect
ABBOTT

Creatinina serica 0.87 mg/dl < 1.25 mg/dl


ser,metoda fotometrica, Architect
ABBOTT

Uree serica 37 mg/dl 19.0 - 44.0 mg/dl


ser,metoda fotometrica, Architect
ABBOTT

Glucoza serica 84 mg/dL 70 - 105 mg/dl


ser,metoda fotometrica, Architect
ABBOTT

LDL-Colesterol 210 mg/dL Nivel optim: <130 mg/dL


ser,metoda fotometrica, Architect Risc moderat: 140 - 159 mg/dl
ABBOTT Risc crescut: > 160 mg/dl

Trigliceride 99 mg/dl Nivel optim: < 150 mg/dl


ser,metoda fotometrica, Architect Nivel la limita: 150-199 mg/dl
ABBOTT Nivel crescut: >200 mg/dl

TGO/AST 54 U/L 5 - 34 U/L


ser,metoda fotometrica, Architect
ABBOTT

TGP/ALT 65 U/L < 55 U/L


ser,metoda fotometrica, Architect
ABBOTT

ASLO cantitativ < 50 UI/mL < 250 UI/ml


Ser, metoda imunoturbidimetrica,
Architect ABBOTT

Sumar de urina si sediment urinar


Urina, reflectanta, Flowcitometrie planara, Iricell

Densitate urinara 1030 - 1000 - 1035

PH 5 - Normal - [5 - 9]

Leucocite- Absente ABSENTE

Nitriti- Absenti ABSENTI

Proteine- Prezente(urme) ABSENTE

Glucoza- Absenta ABSENTA

Corpi cetonici- Absenti ABSENTI

Urobilinogen- Normal NORMAL

Bilirubina- Absenta ABSENTA

Hematii- Absente ABSENTE

Sediment urinar 1-2 / HPF Hematii, 1-2 / HPF Leucocite, Normal:leuc<5/cp, hematii <3/cp,
absenta Flora bacteriana, rare Celule cristale abs.,cilindrii abs,bacterii abs .
epiteliale scuamoase, frecvent Mucus

Imunologie-Markeri Endocrini
Test Rezultat UM Interval de referinta
TSH 3.34 µUI/mL 0.35 - 4.94
Ser, metoda CMIA, Architect
ABBOTT

Free T4 0.95 ng/dL 0.7 - 1.48 ng/dL


Ser, metoda CMIA, Architect
ABBOTT

Imunologie-Markeri Infectiosi
Test Rezultat UM Interval de referinta
Nonreactiv 0.29 S/CO Nonreactiv: <1.0 S/CO
Ag HBs
Ser, metoda CMIA, Architect ABBOTT Reactiv: >=1.0 S/CO

Analizele neacreditate RENAR sunt marcate cu: √ / (*) Analize subcontractate / (**) Analize lucrate in reteaua Medlife
^ Activitate de recoltare neacreditata Renar
Opiniile si interpretarile continute de prezentul document nu sunt acoperite de acreditarea RENAR.
Data tiparire: 28/10/2019 2:34:56PM Pagina 2 / 3 F-01-PT-5.8 Ed.3/30.01.2018
Nr.cerere: 16330496

Imunologie-Markeri Infectiosi
Test Rezultat UM Interval de referinta
Nonreactiv 0.08 S/CO Nonreactiv: < 1.00 S/CO
Ac Anti-HCV
Ser, metoda CMIA, Architect ABBOTT Reactiv: >= 1.00 S/CO
Pentru rezultatele reactive, in lipsa
antecedentelor personale, se
recomanda teste de confirmare
(imunoblot)
Validat de medic (semnatura si parafa):

Rezultatele examinarilor din prezentul buletin de analize se interpreteaza de catre medicul clinician in context clinic, anamnestic si epidemiologic.Orice atitudine terapeutica pornita de la rezultatele acestui buletin
este strict la recomandarea medicului clinician.Laboratorul isi declina responsabilitatea pentru tratamente nerecomandate de medicul clinician.

Rezultatele buletinului de analize se refera numai la probele supuse analizei.


Probele biologice receptionate pentru efectuarea analizelor din prezentul buletin au fost conforme din punct de vedere calitativ, in cazul in care nu se specifica altfel in rubrica Observatii.
Se interzice reproducerea buletinului de analize in alte scopuri decat cel pentru care a fost eliberat, sau reproducerea partiala a acestuia fara acordul scris al laboratorului care a efectuat analiza.
Registrul de evidenta a operatorilor de date personale: nr. inregistrare 14182.

Analizele neacreditate RENAR sunt marcate cu: √ / (*) Analize subcontractate / (**) Analize lucrate in reteaua Medlife
^ Activitate de recoltare neacreditata Renar
Opiniile si interpretarile continute de prezentul document nu sunt acoperite de acreditarea RENAR.
Data tiparire: 28/10/2019 2:34:56PM Pagina 3 / 3 F-01-PT-5.8 Ed.3/30.01.2018