Sei sulla pagina 1di 2

Codice:

Revisione: 00
MODUL
Data: 27-10-2016
PYETESOR PER KANDIDATET
Pagina: 1 di 1

Mbiemri: _______________________________ Emri: ______________________________

Profesioni: ____________________________

Viti i Diplomimit :__________________________________________________________

Viti i Specializimit: ______________________________________________________

Motivimi per te punuar ne Spitalin Salus :

Cfare mendoni se mund ti ofroni Spitalit Salus :

Njohja e gjuheve te huaja:

Italisht: A1 A2 B1 B2

Anglisht : A1 A2 B1 B2

Shenime:

______________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________

Vendi dhe Data: ___________________

* Ju lutem bashkangjitni cv-tuaj (dhe dergojeni me email tek info@salus.al).

Mod. DSS
Codice:
Revisione: 00
MODUL
Data: 27-10-2016
PYETESOR PER KANDIDATET
Pagina: 2 di 1

Mod. DSS