Sei sulla pagina 1di 19

CompTIA

JK0- 022

CompTIA JK0- 022 CompTIA Academic/E2C Security+ Study Guide http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

CompTIA Academic/E2C Security+

Study Guide

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Title and Content Layout Of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Title and Content Layout Of CompTIA JK0-022 Pass4sure ▪ What is CompTIA JK0-022 Pass4sure ▪ Detailed

What is CompTIA JK0-022 Pass4sure

Detailed of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Requirements to Achieve CompTIA JK0-022 Pass4sure…

Benefits of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

What is CompTIA JK0-022 Pass4sure

What is CompTIA JK0-022 Pass4sure Qualifying as a JK0-022 CompTIA Academic/E2C Security+ certification is not an

Qualifying as a JK0-022 CompTIA Academic/E2C Security+ certification is not an easy thing to achieve. However, We have made this easy through our CompTIA Academic/E2C Security+ JK0-022 PDF material with questions and answers developed by CompTIA Academic/E2C Security+ certified experts. Our material relevant to CompTIA Academic/E2C Security+ is regularly updated and reviewed with the passage of time , change of courses and feedback of customers we get.

with the passage of time , change of courses and feedback of customers we get. http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Detailed Of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Vendor CompTIA
Vendor
CompTIA

Certifications

CompTIA Academic/E2C Security+

Exam Code

JK0-022

Duration

120 minutes

Total Questions

212 Q&As

Security+ Exam Code JK0-022 Duration 120 minutes Total Questions 212 Q&As http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Requirements to Achieve CompTIA JK0-022 Pass4sure…

Requirements to Achieve CompTIA JK0- 022 Pass4sure… It is highly necessary to keep complete coherence with

It is highly necessary to keep complete coherence with the subject in order to build a prospective career by getting CompTIA Academic/E2C Security+ certification. In that case taking preparation through proper channel becomes extremely important. Our JK0-022 solution offers complete guidance following proper and successive steps to achieve

desired results to the tests involved in this sector. Our module JK0-022

sample test materials would tremendously come in handy to infill confidence among aspiring JK0-022 candidates.You would definitely gain immensely from our related CompTIA Academic/E2C Security+ materials.

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Benefits of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Benefits of CompTIA JK0-022 Pass4sure 90 DAYS FREE JK0-022 Updates 30 DAYS Money Back Guarantee 50%

90 DAYS FREE JK0-022 Updates

30 DAYS Money Back Guarantee

50% Discount On Re-Order After 90 DAYS

24/7 Live Chat Support (Sales + Technical)
24/7 Live Chat Support (Sales + Technical)

JK0-022 CompTIA Academic/E2C Security+ Products Instant Downloads

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure P ass4sure C ompTIA p r o v i d

Pass4sure CompTIA

provides you some

Question Answer

for your help to understand the exam.

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure Question: 1 Sara, the security administrator, must configure the corporate

Question: 1

Sara, the security administrator, must configure the corporate

firewall to allow all public IP addresses on the internal interface of the firewall to be translated to one public IP address on the

external interface of the same firewall. Which of the following

should Sara configure?

A. PAT

B. NAP

C. DNAT

D. NAC

Answer: A

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure Question: 2 Which of the following devices is MOST likely

Question: 2

Which of the following devices is MOST likely being used when processing the following? 1 PERMIT IP ANY

ANY EQ 80 2 DENY IP ANY ANY

A. Firewall

B. NIPS

C. Load balancer

D. URL filter

Answer: A

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure Question: 3 The security administrator at ABC company received the

Question: 3

The security administrator at ABC company received the following log

information from an external party: 10:45:01 EST, SRC 10.4.3.7:3056, DST

8.4.2.1:80, ALERT, Directory traversal 10:45:02 EST, SRC 10.4.3.7:3057, DST 8.4.2.1:80, ALERT, Account brute force 10:45:03 EST, SRC 10.4.3.7:3058, DST 8.4.2.1:80, ALERT, Port scan The external party is reporting attacks coming from abc-company.com. Which of the following is the reason the ABC company’s security administrator is unable to determine the origin of the attack?

A. A NIDS was used in place of a NIPS.

B. The log is not in UTC.

C. The external party uses a firewall.

D. ABC company uses PAT.

Answer: D

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure Question: 4 Which of the following security devices can be

Question: 4

Which of the following security devices can be replicated on a Linux based computer using IP tables to inspect and properly handle network based traffic?

A. Sniffer

B. Router

C. Firewall

D. Switch

Answer: C

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure Question: 5 Which of the following firewall types inspects Ethernet

Question: 5

Which of the following firewall types inspects Ethernet traffic at the MOST levels of the OSI model?

A. Packet Filter Firewall

B. Stateful Firewall

C. Proxy Firewall

D. Application Firewall

Answer: B

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure Question: 6 The Chief Information Security Officer (CISO) has mandated

Question: 6

The Chief Information Security Officer (CISO) has mandated that all IT systems with

credit card data be segregated from the main corporate network to prevent unauthorized access and that access to the IT systems should be logged. Which of the following would BEST meet the CISO’s requirements?

A. Sniffers

B. NIDS

C. Firewalls

D. Web proxies

E. Layer 2 switches

Answer: C

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure Question: 7 Which of the following network design elements allows

Question: 7

Which of the following network design elements allows for many internal devices to share one public IP address?

A. DNAT

B. PAT

C. DNS

D. DMZ

Answer: B

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure Question: 8 Which of the following is a best practice

Question: 8

Which of the following is a best practice when securing a switch from physical access?

A. Disable unnecessary accounts

B. Print baseline configuration

C. Enable access lists

D. Disable unused ports

Answer: D

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure Question: 9 Which of the following devices would be MOST

Question: 9

Which of the following devices would be MOST useful to ensure availability when there are a large number of requests to a certain website?

A. Protocol analyzer

B. Load balancer

C. VPN concentrator

D. Web security gateway

Answer: B

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure

Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure Question: 10 Pete, the system administrator, wishes to monitor and

Question: 10

Pete, the system administrator, wishes to monitor and limit users’ access to

external websites. Which of the following would BEST address this?

A. Block all traffic on port 80.

B. Implement NIDS.

C. Use server load balancers.

D. Install a proxy server.

Answer: D

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

Why Pass4sure Is Better…?

Full Money Back Guarantee

100% Latest pass4sure JK0-022 Dumps

CompTIA JK0-022 Security+ Questions and Answers

6 Months CompTIA Exam Update

CompTIA JK0-022 Pass4sure Passing Guarantee

http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
Pass4sure CompTIA offered You Quality and Value 100% Guarantee to Pass Exam Answers Verified by
Pass4sure CompTIA offered You
Quality and Value
100% Guarantee to Pass Exam
Answers Verified by Experts
Based on Real Exam Scenarios
24/7 Customer Support on Mail and Live Chat
100% Lowest Price Guarantee
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html
http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html