Sei sulla pagina 1di 54
           
 

i

 

noi

nesimtire” Parintele Cleopa: Ziduri, ziduri, ziduri… “Daca de pe acum crezi in vedenii, cand va veni

“Daca de pe acum crezi in vedenii, cand va veni Antihrist, ce-ai sa faci atunci? (…) Ai sa vezi tu atunci! Cand vei vedea ca din paie uscate de grau iti face paine proaspata si, din vita uscata de vie, iti face sa curga vinul cel mai bun. Vor face multe minuni cu puterea satanei, incat cei care nu sunt intemeiati in credinta vor zice: Mai, astia sunt de la Dumnezeu!”

PROOROCII MINCINOSI SI MINUNILE DRACILOR “Acum sa va spun o istorioara cu Chinops vrajitorul. Sfantul

PROOROCII MINCINOSI SI MINUNILE DRACILOR

“Acum sa va spun o istorioara cu Chinops vrajitorul. Sfantul Ioan Evanghelistul a predicat Evanghelia in tot pamantul. Cand a ajuns cu predica Evangheliei in insula Patmos, a aflat acolo inchinatori la idoli, cum era atunci; toata lumea se inchina diavolilor. Cand a ajuns acolo, ostrovul acela avea un mare vrajitor, care statea in pustie, pe care il chema Chinops. Si ei ziceau ca acela-i dumnezeul lor, ca acela, cu puterea draceasca, facea farmece mari, facea fel de fel de “minunatii”. Acestui vrajitor ii slujeau 1000 de demoni, sa sa poata face fermecatorii, minuni cu puterea draceasca si vrajitorii mari. Cand a ajuns Sfantul Ioan Evanghelistul acolo, a inceput sa predice Evanghelia, cu puterea lui Hristos. Sfantul Ioan avea putere de la Mantuitorul sa faca minuni, caci tuturor apostolilor le daduse aceasta putere: Intru numele Meu, draci veti scoate, morti veti invia, in limbi noi veti vorbi… ( Marcu 16, 17 ). Si cand a inceput Sfantul Ioan Evanghelistul sa predice cu putere, a crezut multa lume in Hristos. Toti care erau bolnavi se vindecau; care erau morti inviau si multe minuni facea cu puterea Mantuitorului. Atunci oamenii s-au dus la idolul lor in pustie, in munti, si i-au spus lui Chinops, vrajitorul, care era sluga satanei.

- Stapane, a venit un ucenic al Celui rastignit, pe care il cheama Ioan. Face minuni si

semne mari, invie mortii, tamaduieste bolnavii, vindeca orbii, surzii, indracitii si crede multa lume intr-insul.

- Mergeti in cetate, ca eu o sa trimit un inger de-al nostru sa-l ia si o sa-l dau judecatii celei vesnice.

Dar duhurile care veneau la Sfantul Ioan erau legate si trimise afara din insula Patmos. Chinops, daca a vazut ca nu se mai intorc duhurile, s-a umplut de manie si a luat toata multimea draceasca si s-a dus in cetate. A batut de trei ori din palme, l-au luat dracii pe nori, l-au dus pe sus si l-au pus in mijlocul orasului. A inceput lumea sa strige:

- Mare esti, Chinoapse, dumnezeul nostru! Dar a venit unul din ucenicii Celui rastignit si face minuni si semne mari.

Cand au vazut cei ce crezusera in Hristos, au inceput a se teme: “Mai, si dumnezeul nostru-i mare! Uite vine pe sus!” Dar il aduceau dracii pe sus. El a inceput a-i mustra:

- Oameni orbi, asa de repede credeti in el? Ascultati-ma pe mine! De este drept Ioan, sa faca minunile pe care le fac si eu!

Si s-a dus acolo unde predica Ioan Evanghelistul :

-De ce-ai intrat in tara mea, Ioane, si faci minuni si predici pe Cel pe Care L-au rastignit evreii pe cruce si n-a putut sa se salveze pe Sine? Ce crezi ca numai tu faci minuni? Sa va arat eu ce pot sa fac!

Si Chinops cheama un tanar, caruia-i murise tatal :

- Unde este tatal tau ?

- A murit inecat in mare.

- Uite, eu il aduc acum imediat !

Si a batut din palme de trei ori si s-a scufundat in mare Chinops. Dracii care-i slujeau lui, erau cu dansul. Numai ce vede ca a iesit Chinops din mare cu tatal copilului. Era nalucire draceasca. Si toti oamenii de pe mal s-au mirat si au zis :

- Mare esti, Chinoapse, dumnezeul nostru !

Sfantul Ioan Evanghelistul ii vedea ca sunt draci. Se duce Chinops la o femeie :

- Femeie, unde sunt feciorii tai ?

- Feciorii mei s-au inecat cu o corabie mergand la Cipru de doi ani de zile.

- Ia sa ti-i aduc si pe aceia ! A batut de trei ori din palme, s-a bagat in mare si i-a

scos feciorii femeii. “Sarut mana, mama! Vai de mine! Inchinati-va la dumnezeul Chinops, ca acesta ne-a scos pe noi din muncile iadului si ne-a adus aici” Si mama ii saruta, dar nu vedea ca-s draci! (Asa are sa fie acum la sfarsit. Bagati de seama !). Cand au vazut oamenii asa, au inceput a striga :

- Mare esti, Chinoapse, si mai mare dumnezeu ca tine nu este!

Si a zis Ioan lui Chinops:

- Minunile tale sunt vrajitorii dracesti !

Cand au auzit paganii, s-au repezit asupra lui Ioan, l-au prins si l-au omorat. Cei ce crezusera in Hristos, prin predicarea lui Ioan, au prins mare frica : “Daca au omorat pe Sfantul Ioan, o sa ne omoare si pe noi!

Atunci Chinops a inceput a predica :

- Ticalosilor! Vedeti ce-am facut eu cu Ioan? Si voi ati crezut in el! Eu am putere mare!

Si a venit un inger al Domnului si s-a atins de Ioan Evanghelistul :Ioane, scoala-te si predica pe Hristos!

Numai ce aude :

- Ioan, pe care l-am omorat noi cu trei zile in urma, predica grozav si toata lumea crede in el.

Cand a auzit Chinops ca Ioan a inviat, s-a dus la el cu acei draci, despre care credea poporul ca i-a inviat Chinops. Sfantul Ioan predica pe malul marii.

- Ioane, ce crezi ca daca ai inviat, ma tem de tine? Oameni buni, stiti corabia care s-a scufundat deunazi cu vreo 400-500 de oameni?

- Da!

- Uite, eu acum ii aduc odata cu corabia si ii invii pe toti! Si a batut din palme de trei ori Chinops si s-a scufundat in mare, sa aduca corabia cu tot cu oameni. Dracii care-i slujeau lui, erau cu dansul. Sfantul Ioan Evanghelistul, cand a vazut ca s-a scufundat, a luat Sfanta Cruce si a zis :

- Aici sa se scufunde toata puterea satanei! Oamenii, care erau pe mal si asteptau venirea lui Chinops, cu cei inviati de dansul, au zis:

- Nu mancam nimic, pana nu vine Chinops !

- El nu mai vine niciodata, ca l-am trimis eu in fundul iadului.

Si astepta poporul sa vina Chinops cu corabia cu oamenii si au stat trei zile si mureau de foame pe malul marii. Marea a fiert trei zile, asa ca in clocot, iar dracii l-au parasit pe Chinops si el a ramas in fundul marii. Toti asteptau si ziceau: “Nu mai vine Chinops, nici intr-un fel! Nici singur, nici cu altii!

Sfantul Ioan le-a zis :

- Vedeti cum v-a inselat? Vedeti inselaciune? Vedeti ca pe el n-a putut sa se salveze? Si acum, pe cei pe care i-a inviat, ii cunoasteti?

- Ii cunoastem, vai de mine !

- Hai sa-i intrebam pe cei ce au inviat, daca sunt mortii vostri!

- Cu puterea Sfintei Cruci va leg sa spuneti cine sunteti voi!

- Noi suntem diavoli, care ii slujim lui Chinops de atatia ani!

Atunci oamenii au inceput a-i intreba pe cei inviati : “Mai, barbate, dar nu esti tu? Dar voi, mai feciori, dragii mamei ?…” Sfantul Ioan Evanghelistul i-a legat.

- Ia sa va faceti oleaca voi, nu tare urati, sa nu moara lumea de frica. Asa cum se poate, sa vada oamenii cine sunteti!

S-au facut niste aratari, aceia pe care Chinops i-a inviat, si cand au suflat odata cu foc, toti au cazut la pamant.

- Vai de mine, Sfinte Ioane, alunga-i de aici ca murim !

Scaparau scantei pe nari, gura le era de foc, aveau unghii de arama, si cand au racnit la oameni, toti s-au speriat!… Erau draci !

- Vedeti cui va inchinati voi? a zis Sfantul Apostol Ioan. Gata, voi ati crezut ca Chinops a inviat morti !

- Vai de noi, murim! Trimite-i de aici!

I-a blestemat sa se duca in gheena si oamenii nu i-au mai vazut. Cand a vazut aceasta, poporul a crezut in Hristos si Sfantul Ioan Evanghelistul a inceput sa faca minuni si mai mari.

Vedeti cum i-a inselat diavolul pe oameni? Ai vazut ca unui vrajitor ii slujeau o mie de draci! Dar in fata puterii lui Dumnezeu nimic nu pot. Acesta a fost razboiul Sfantului Ioan Evanghelistul cu Chinops vrajitorul, in insula Patmos. Acolo Sfantul Ioan Evanghelistul a facut preoti, episcopi si a increstinat tot ostrovul Patmos. Acolo a scris el si Apocalipsa, care este in Sfanta Scriptura, cu care se termina Noul Testament.

Asa au sa vina si pe timpul lui Antihrist. Bagati de seama, poate eu sunt in groapa. Voi fi putred pe atunci. Sa va aduceti aminte cand invatam eu aici. Sa va insemnati cu Sfanta Cruce, cea mai puternica arma, de care se cutremura tot iadul, si nu veti

fi biruiti de nimic. Auzi cum canta Biserica la Sfantul Maslu : “Doamne, arma asupra diavolului, Crucea Ta o ai dat noua, ca se scutura si se cutremura nesuferind a cauta spre puterea ei; ca moartea ai calcat si mortii ai sculat. Pentru aceasta ne inchinam ingroparii Tale si Invierii “. Deci sa nu credeti in descantece, in tot felul de vraji, in cei ce cauta in bobi, in cafea, in palma; cei ce sting carbuni, cei care deschid carti sfinte, cei care descanta cu numele lui Hristos si pomenesc sfintii. Toti sunt impotriva lui Hristos! Toti sunt in slujba satanei! Nici o vedenie sa nu primiti. O vedenie care-i de la Dumnezeu, v-am spus ca nu se supara Dumnezeu daca nu o primesti, ca El stie ca tu te temi sa nu primesti lup in loc de pastor.

Vedenia, stiti care este? Ai auzit care-i vedenia noastra? Care o spune Sfantul Efrem Sirul: Asa, Doamne, imparate, daruieste-mi ca sa-mi vad pacatele mele, sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti! Si iarasi ceea ce spune Duhul Sfant prin Proorocul David: Ca faradelegea mea eu o cunosc si pacatul meu, inaintea mea este pururea (Psalm 50, 4) . Sa ne vedem pacatele, nu vedenii. Ca Sfantul Isaac Sirul spune: De mii de ori mai fericit este cel ce-si vede pacatele, decat cel ce vede vedenii; ca vedeniile pot fi draci si te duc la pieire vremelnic si vesnic. Sa ne vedem pacatele noastre, sa petrecem in smerenia mintii si a inimii si sa nu ne socotim vrednici ca putem vedea vedenii, ca asta este cea mai mare mandrie si cutezanta. Daca de pe acum crezi in vedenii, cand va veni Antihrist, ce-ai sa faci atunci? Ca spune la II Tesaloniceni, cap. 9, despre venirea lui Antihrist: a carui venire este intru toata puterea satanei, facand semne si minuni mari, de va putea sa insele si pe cei alesi. Sfantul Andrei al Cezareei, in talcuirea Apocalipsei, spune: “Cand vor veni ucenicii lui Antihrist, vor face pe femei si barbati sa zboare pe sus“. Ai sa vezi tu atunci! Cand vei vedea ca din paie uscate de grau iti face paine proaspata si, din vita uscata de vie, iti face sa curga vinul cel mai bun.

Vor face multe minuni cu puterea satanei, incat cei care nu sunt intemeiati in credinta vor zice : “Mai, astia sunt de la Dumnezeu!Vor merge cu tine la cimitir si vor intreba :

- Unde-i mama ta ingropata ?

- Aici !

- Unde-i tatal tau ingropat ?

- Aici !

Si vor zice slugile lui Antihrist :

- Iesi, mai Gheorghe! Iesi, mai Ioane! Iesi, Vasile! Iesi, Marie! Iesiti din morminte!

Si o sa-ti iasa tatal tau si o sa te sarute; si mama ta o sa te ia in brate, cu hainele cu care-i pusa in mormant, si iti va zice :

- Dragul tatei, credeti in acestia, ca de la Dumnezeu sunt! Credeti, ca ei ne-au scos pe noi din iad!

Toti vor fi draci ! Si cei scosi din morminte si cei care vin cu dansii. Luati aminte! Sa nu credeti in proorocii mincinosi, ca fac minuni cu puterea satanei si pe cei slabi in credinta o sa-i insele. Ei lucreaza cu satana, iar noi suntem cu Hristos ! Atunci ce-ai sa faci, daca incepi a crede de pe acum in vraji, in descantece si in ghicitorii de tot felul?

Eu umblu prin credinta, nu prin vedere. Asa ne invata Biserica in Simbolul Credintei. N- am nevoie sa vad. Ca zice Hristos : Fericiti cei ce n-au vazut, si au crezut! (Ioan 20, 29). Asa este. Acum aproape de sfarsitul lumii vor apare multi hristosi mincinosi si prooroci mincinosi sa insele lumea. Voi tineti-va de mama voastra spirituala, Biserica Ortodoxa, care v-a nascut prin apa si prin Duh! Nimic sa nu primiti de la sectanti. Cand vine un sectant sau cineva la tine, intai pune-l sa faca cruce si sa spuna Crezul: “ Cred Intr-Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamantului…“. Daca spune Crezul, vorbeste cu el; daca nu, zi-i: “Fugi, satana, ca nu esti fiu al Bisericii, ci esti al lui Antihrist!” Eu am scris o carte – “Despre credinta Ortodoxa” -, care s-a tiparit in doua editii, unde am pus si pe martorii lui Iehova si toate sectele. Spune Evanghelistul Ioan: Fiilor, ati auzit ca vine Antihrist? Tot duhul care nu marturiseste pe Iisus Hristos ca este Dumnezeu, Antihrist este! (I Ioan 4, 3). Deci inaintemergatorii lui Antihrist, tagaduiesc dumnezeirea lui Hristos. Sa nu ne speriem! Noi una sa stim: “Ca Piatra Hristos este temelia Bisericii si portile iadului nu o vor birui“. Ai vazut ce spune Sfantul Atanasie cel Mare: Vezi caderea iudeilor din credinta? Cati prooroci au avut ei pana la Sfantul Ioan Botezatorul! Iar de atunci nici unul! Ca Legea si proorocii pana la Ioan Botezatorul sunt“. S-a ridicat Duhul Sfant de la ei, sa nu mai aiba prooroci pana la sfarsit. Tot el spune: “Sa nu va temeti cand se vor inmulti vrajmasii Bisericii! Ca si in vremea sfarsitului si oricand Hristos va sprijini pe cei credinciosi”. Si zice: “Daca are sa imparateasca Antihrist 1260 de zile, trei ani si jumatate, pentru cei alesi se vor scurta zilele. Are sa ti se para ca a trecut intr-o luna imparatia lui Antihrist. Ce? Dumnezeu nu stie pe cei alesi, ca sa-i crute? Deci, totdeauna sa tineti credinta cu statornicie. Un Domn, o credinta si un Botez. In ceea ce ne-am nascut, in aceea sa murim!”

ENOH SI ILIE “Acesti doi prooroci au sa se pogoare, sa vina din Rai, trimisi

ENOH SI ILIE

“Acesti doi prooroci au sa se pogoare, sa vina din Rai, trimisi de Dumnezeu, fiind luati cu tot cu trup la cer. Cand vor predica ei cu mare putere si vor infrunta pe Antihrist trei ani si jumatate, cat va imparati el, Sfintii Enoh si Ilie vor avea mare putere sa strabata tot pamantul cu fel de fel de minuni. Au sa faca minuni mari si semne in Ierusalim ca sa intoarca pe evrei, caci ei nu se intorc pana nu vine Ilie si Enoh. Vor intoarce inimile catre fii si sinagoga satanei catre Hristos. Cand vor predica ei, ii va auzi tot pamantul si-i va vedea toata lumea. Si acestea sunt scrise de 2000 de ani, de cand i s-au descoperit Sfantului Ioan Evanghelistul. Si cine ar fi crezut? Ar zice cineva ca este o nebunie asta. Si se intrebau oamenii: “Cum o sa-i vada pe Enoh si Ilie? Din continentul Asia sau Africa, cum o sa-i auda in America?” Acum, daca ar predica, ii vede la televizor toata lumea si ii aude la aparate toata lumea. Cum sa nu! Dumnezeu stie toate, ca si cum ar fi venit. Cand vor predica si vor face minuni, tu ai sa te uiti aici si ai sa-i vezi cum fac minuni, cum invie mortii, si ai sa auzi de aici ce predica Enoh si Ilie si cum mustra pe Antihrist, cand va imparati peste toata lumea, timp de 1260 de zile. Vezi? Ceea ce era atunci de necrezut si de neinchipuit, acum se poate realiza! De aici se poate vedea si auzi la Ierusalim. Da! Si uite, stam aici si vedem la Ierusalim cum slujesc acolo, cum predica si auzim toate! Si la Muntele Sinai si in Italia si in Belgia si in Olanda si in Bulgaria si in Grecia si in Serbia. Deci stau aici si vad slujba de la Ierusalim! Vezi ca-i posibil acum?

Dumnezeu stia de mai inainte cat are sa se inmulteasca mintea, adica stiinta. Ca Daniil Proorocul a spus la capitolul doi – In vremea de apoi se va inmulti mintea foarte, si se vor intelepti oamenii si vor zbura prin vazduh si vor inconjura lumea. Toate cate le vezi acum, Biblia le-a spus cu mii de ani inainte. Vezi Proorocul Isaia, care traieste cu 850 de ani inainte de venirea Domnului, la capitolul 60 intreaba de avioane, ca el le vedea acum 2800 de ani: Doamne, ce sunt acestea care zboara si se intrec cu norii; si zboara ca porumbeii spre porumbarele lor si de huietul aripilor lor se tulbura vazduhul? (Isaia 60, 8). Ai auzit? Cu 2800 de ani inainte a spus de avioane. Ce-a zis? “Ca zboara ca porumbeii spre porumbarele lor”. Ca ei nu zboara, decat de la un aerodrom la altul, ca sa se alimenteze. Dar si Proorocul Ieremia a vazut masinile astea fara cai, care le vedeti acum ca alearga pe drum. Si intreaba pe Dumnezeu: Doamne, ce sunt acestea, care huruie pe drum si intrec carele oamenilor ? Vezi, ca spune de bomba cu neutroni la Apocalipsa: Iata au iesit de la fata Mielului niste lacuste si acestea aveau putere mare de vatamat in cozile lor. Si am auzit un glas de la tronul Mielului: Nu vatamati iarba pamantului, nici copacii, nici florile, nici toate cerealele lumii, numai pe oameni sa-i vatamati cinci luni de zile. Razboiul neutronic. Bomba cu neutroni iti lasa pomii infloriti.

Eu am la marturisire pe cel mai mare profesor de fizica atomica din Bucuresti.

- Domnule, zic, ce rau poate face aceasta bomba?

- Aceasta distruge numai viata, si-ti lasa orasul complet. Ca ce folos daca l-ar distruge? Ei ce sa mai castige cand vin sa ocupe? Au nevoie sa ucida pe oameni, ca sa ocupe orase si toate bunurile lumii.

- Dar daca eu sunt inchis intr-o casa de fier si bomba cu neutroni explodeaza afara, ce poate sa-mi faca, daca zici ca nu distruge materia? Eu nu sunt in siguranta ?

- Dumneata daca ai avea o casa de fier fara usa, cu peretii de zece metri grosime in jur

si te-ai bagat acolo, neutronii rapizi nu sunt impiedicati de fier sa treaca. Trec prin fier si vin la dumneata si-ti distrug numai viata.

Am grait cu dansul. Sotia lui este mare bibliotecara la cartile de limbi vechi. Un om credincios! Asa ne-a spus Dumnezeu, ca acestea sunt scrise la Apocalipsa. Nu vor vatama copacii, nici florile, nici sadurile, nici ierburile, ci numai pe oameni cinci luni de zile. Atat o sa dureze razboiul neutronic. Cinci luni de zile n-ai sa te poti pazi nici in casa, nici in beci, nici in apa, nicaieri, nicaieri. Unde te-a ajuns… Tot ce-i viu distruge. Asta-i bomba cu neutroni. Toate-s scrise, fratii mei. Si Mantuitorul a spus:

Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece (Matei 24, 35). Da. Noi suntem cei de pe urma!…”

(sursa: SFATURI ORTODOXE ) 29 Comentarii » 29 RASPUNSURI TO “PARINTELE CLEOPA: DA, NOI SUNTEM

29 RASPUNSURI TO “PARINTELE CLEOPA: DA, NOI SUNTEM CEI DE PE

URMA!”

1. pe 01 Dec 2008 la 6:46 pm # ghenadie

…….o mare nedumerire am in legatura cu bomba neutronica….!unde se da?…… si oare la asta se refera in apocalipsa?adica asta urmeaza?o bomba?

2. pe 01 Dec 2008 la 8:18 pm # Magda

@ghenadie

Eu zic ca are dreptate Pr.Cleopa; fiind imbunatatit duhovniceste si om al lui Dumnezeu i s-a revelat sensul celor din Apocalipsa; de pilda cum va fi vazut Antihristul, cei 2 prooroci in toata lumea? Prin televizor! – lucru de neexplicat/neconceput chiar pentru cei de inceput de sec.19. Cele ce zboara ca porumbeii in porumbarele lor, sunt avioanele! Unde se va da bomba? In toata lumea! Datorita razboaielor care vor venii, se vor utiliza arme de distrugere in masa ce lasa in urma foc, parjol…, printre care si bombele atomice; cea cu netroni este indicata a fi una dintre ele pentru vaietul Pamantului inaintea lui Dumnezeu care arata a fi nevinovat fata de ticalosiile oamenilor si-atunci, utilizandu-se aceasta vor scapa iarba si copacii, nu si oamenii! Iata ca stiinta si tehnologia din zilele noastre vin in ajutorul, sprijinul grabirii sfarsitului omenirii care va veni prin foc – de data asta – iar nu prin potop, cum a fost o data! Eu am inteles ceea ce-a spus Pr.Cleopa si tind sa-i acord credit! Mai punem cei 3 ani si jumatate din vremea Antihristului cand, din pricina secetei si-a foamei fiindca nu va mai ploua, cum se vor aprinde de la sine padurile, iarba…?! Vor fi modalitati diferite de ardere si pustiire.

3. pe 02 Dec 2008 la 12:08 am # Vlahia

Parinte Cleopa, rugati-va pentru noi. Vesnica ii fie amintirea dragului si marelui nostru duhovnic.

4. pe 02 Dec 2008 la 12:28 am # ghenadie

@magda

Mai, Cuviosul Paisie Aghioritul a spus ca ne vor da buletine biometrice(care am inteles ca intra de la anu sau 2010…parca) pt a usura pecetluirea cu microcipuri(pecetea 666)!lumea trebuie sa ajunga la un consens si la pace pt a se ajunge la o conducere unica!daca se dau cu bombele respective atunci murim toti si asta inseamna ca pa pa ilie si enoh si diverse pasaje din biblie…sau cum intai oamenii se pecetluiesc apoi se dau bombele?…am REZERVE MARI IN CEEA CE PRIVESTE CHESTIA ASTA CU BOMBELE!Da peste cap multe profetii contemporane si patristice! -deci cum…dupa ce oamenii sunt rasi de pe fata pamantului de catre bombe cu neutroni apoi antihristul domneste peste iarba si pomi?…eu stiu ca el va fi omorat de Hristos! -Cu parere de rau o spun dar eu nu cred chestia asta cu bombele peste tot…poate

ceva mic si restrans…dar cu semnul intrebarii!mai, am citit ca s-au pus peste 7000 de peceti…lumea intra pt putin in criza,…,la anu in mai se discuta 5 probleme de importanta mondiala in cadrul summitului g20!antihristul va domni prin pace falsa nu prin rachete sau bombe!

5. pe 02 Dec 2008 la 12:43 am # admin

Ghenadie:

Nu avem timp acum sa cercetam, dar din cate imi amintesc eu se vorbeste in Apocalipsa si in profetiile sfintilor si de distrugerea unei mari parti de pe suprafata pamantului (nu a intregii omeniri) in urma unui ultim mare razboi mondial. Cred ca la asta s-a gandit si parintele Cleopa.

6. pe 02 Dec 2008 la 9:18 am # Romeo2110

Pe youtube se gasesc o multime de filmulete cu spectacole de “magie” ale “magicianului” David Copperfield. Se gasesc usou cu google (david copperfield youtube).

Se pare ca “magia” va intra pentru inceput in casele oamenilor si prin spectacolele de divertisment – la noi Andreea Marin l-a invitat de nenumarate ori pe magicianul Blake la Surprize surprice, dar si pe autohtonului Serafini, care a facut-o pe asitenta sa sa leviteze in fata camerelo de luat vederi.

Cineva mi-a spus ca la un spectacou de iluzionism la Craiova, Serafini i-ar fi cerut unei femei din sala, (care se ruga si purta cruce la gat) sa paraseasca sala pt ca spectacolul sa se desfasoare in conditii “normale”.

Poate cunoaste cineva opiniile unor duhovnici, romani sau din alte parti, in legatura cu “magiile” lui David Copperfield.

7. pe 02 Dec 2008 la 9:45 am # Carmen C

Cea mai mare bucurie a fost in iad cand oamenii au inventat televizorul

a muncit satana prea mult si acum ii conduce cum vrea prin “vrajitoare” vorba

Nici nu s-

Parintelui Cleopa….ce deh e la moda sa ai televizor de nu stiu care… cititi

“Demonii si lucrarile lor” si vedeti vicleniile satanei…Sa ne fereasca Bunul

Dumnezeu si Maica Domnului

Doamne ajuta!

8. pe 02 Dec 2008 la 9:47 am # Romeo2110

Bomba cu neutroni si rachetele de croaziera au reprezentat o tehnologie militara care a fost foarte mult folosta propagandistic de occident in anii 70-80 ai sec XX. Bomba cu neutroni reprezenta o arma tactica cu raza medie de actiune (o raza de cativa km), care prin radiatiile emanate distrugea tot ceea ce este viu, lasand cladirile si bunurile materiale intacte (”o arma capitalista”). Era conceputa ca un antidot la diviziile de blindate rusesti, de cateva ori mai multe cat cele occidentale (Europa libera sustinea ca in anii 70 Polonia avea de patru ori mai multe tancuri decat Franta) si care conform propagandei occidentale ar fi putut in cateva zile sa ocupe o mare parte din occident in cazul in care ar fi declansat o invazie neasteptata. Conform strategilor occidentali, bomba cu neutroni ar fi transformat blindatele armatelor pactului de la Varsovia in sicrie pentru tanchisti.

Datorita razei limitate de actiune, bomba cu neutorni nu putera fi inclusa in cadrul tratatelor pentru dezarmare in clasa armelor atomice si strategice. Reprezenta un monopol tehnologic occidental; occidentalii sustineau ca este arma clasica, rusii ca este arma nucleara si de aici tot felul de certuri.

Foarte probabil ca in zilele noastre si rusii s-au dotat cu aceasta arma.

9. pe 02 Dec 2008 la 10:01 am # Război întru Cuvânt » Parintele

[

]

Parintele Cleopa: DA, NOI SUNTEM CEI DE PE URMA! [

]

10.pe 02 Dec 2008 la 10:06 am # sorin

11.pe 02 Dec 2008 la 11:05 am # denisa

eu nu inteleg cum isi va da seama omul de rand cu credinta in suflet ca cei doi Ilie si Enoh sunt cu adevarat trimisi de Dumnezeu avand in vedere ca se spune sa nu crezi in minunile ce se vor face atunci…ca nu tb sa vezi ci sa crezi! Mai ales ca vor fi si la televizor!

12.pe 02 Dec 2008 la 11:05 am # MAGDALENA

PAI MAI FRATILOR pARINTELE zice clar, cand da bomba in ORASUL cutare? deci din start aria de rasfrangere a bombei a fost calculata. PUNCT OCHIT PUNCT LOVIT, nu a spus parintele ca arunca bomba si distruge lumea si vine ANTICHRIST sio domneste peste copacii, numai aruncati cu vorbele si fiti atenti la ce va vorbeste un SFANT PARINTE, daca aveti incredere in el, stiti ca unul ca dansul nu se poate juca cu vorbele. CE oras incurca si va fi mai greu de dominat probabil se va apela la bomba cu neutroni.Ganditi-va numai daca s-ar impotrivi SHANGHAI care are aproape 30mil de locuitori cat are toata ROMANIA, e mai usor sa-i elimini decat sa stai sa-i convertesti prin semne si inselaciuni, la 666, le-ar incurca planurile. In primele veacuri crestine cand facea un sfant o minune se intorceau la crestinism su sutele, asa si aici daca sunt tari in credinta locuitorii unui oras, aleg BOMBA.

Daca noi suntem cei de pe urma vom vedea care-i treaba cu bomba, dar nu asta e cel mai important mie mi se pare greu sa am pe DOAMNE IISUSE mereu in inima, ma pierd in grijile zilnice, si nu-l am mereu, aici trebuie lucrat, asta trebuie sa ne preocupe ca asta ne va ajuta in toate care vine, nu unde pica bomba si ce face. Astes semne date sa recunoastem ca a venit vremea lui Antihrist

DOAMNE AJUTA!

13.pe 02 Dec 2008 la 11:37 am # admin

Nu spune ca Ilie si Enoh vor face minuni, ci ca vor propovadui imptriva pecetluirii si il vor demasca pe antihrist! Pentru a dobandi discernamant avem

nevoie de smerenie, sinceritate si de a cauta sa avem inlauntrul nostru harul Duhului Sfant:

14.pe 02 Dec 2008 la 7:43 pm # Magda

@denisa

Pai vor fi crezuti (demni de crezare) tocmai datorita faptului ca va misca CEVA in sufletul oamenilor de pretutindeni datorita:

1.infatisarii cucernice; vor avea aspectul intreg al oamenilor indumnezeiti si iubitori de Dumnezeu, care se vede/se simte de la o posta! 2.vesmintelor din vremurile trecute – efect contrastant zilelor noastre, ca doar n-or venii in blugi si cu jachete; 3.vor proprovadui Cuvantul lui Hristos si vor vorbii cu putere multa ca unii imputerniciti si induhovniciti; 4.va trezi luare-aminte si celor mai tari la cerbicie datorita pozitiei acestora, total diferite fata de vremurile noastre infierand, catalogand, atragand atentia asupra pericolului pierderii mantuirii sufletului; 5.si nu in ultimul rand, sfintenia lor care, ca si pacatosenia se vadesc fara prea multe cuvinte sau alte lucruri ce tin de estetica din afara cat cea dinlauntru care se revarsa in/spre afara dand adevarata fata si pozitie corecta a celui care este ‘imbracat’ in ea; antiteza: pacat – sfintenie, curat-murdar, alb-negru sa vad si se constata de toata lumea.

15.pe 02 Dec 2008 la 7:55 pm # Magda

@Romeo 2110

“Cineva mi-a spus ca la un spectacou de iluzionism la Craiova, Serafini i-ar fi cerut unei femei din sala, (care se ruga si purta cruce la gat) sa paraseasca sala pt ca spectacolul sa se desfasoare in conditii “normale”.”

Nici nu ma mira! Dovada puterii Crucii care nu lasa sa se desfasoare puterile intunericului in conditii ‘normale’! Altfel s-ar fi ales praful de spectacolul lui

Serafini! Hahaha…mi-aduce aminte de ceea ce-am citit ca, in India fiind unii, in fata unui yoghin indian s-au vazut aievea pe vapor miscandu-se, vorbind…si asta pana la un punct cand, cineva s-a apucat sa rosteasca rugaciunea inimii de a disparut toata acea vedenie mincinoasa in care erau deja cuceriti toti, ba l-a mai rasturnat – la propriu – pe acel indian cu tot cu pozitia lui in floare de lotus imbrancindu-l o putere nevazuta jos…una cu pamantul de unde-si tragea si puterea! Privirea ucigatoare adresata aceluia care s-a rugat in ascuns, i-a fost descoperita de Nichiduta care l-a instiintat asupra ‘vinovatului’. Inca-o data: ce mare este Dumnezeu! Si ce puternic este, sa ne izbaveasca de tot raul, numai de vom voii!

16.pe 02 Dec 2008 la 7:59 pm # Par. Cleopa Ilie: Ziduri, ziduri,

] [

Parintele Cleopa: DA, NOI SUNTEM CEI DE PE URMA! * Parintele Cleopa

– de 10 ani printre [

]

17.pe 03 Dec 2008 la 3:48 am # ellaina

“We should not be carried away by the hystorical events”, ca putem cadea in extreme spune Pr Seraphim Rose intr-o conferinta data in 1981 tinerilor din CA, (in care aminteste si de curentul despre venirea sfarsitului lumii conbatut ca erezie de al 2-lea consiliu ecumenic), dar trebuie sa fim in permanenta cu mintea si inima treaza. Cat discernamant si intelepciune.

Cuuvintele rostite de insusi parintele (postate pe youtube) despre evolutia religioasa/politica/culturala a omenirii si sfarsitului ei.

Lecture given at the Youth Conference in CA, 1981. Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7 (Q&A)

Part 8 (Q&A)

Part 9 (Q&A)

Part 10. (Q%A)

18.pe 04 Dec 2008 la 5:46 pm # vulturul

Fratiilor sa ne rugam Domnului sa ne pazeasca de stima de sine, si sa avem cainta si vederea mortii la fiecare pas si o sa speram in mila cea mare a lui Dumnezeu!!!

19.pe 23 Feb 2009 la 1:35 pm # Razboi întru Cuvânt » Cum se

] [

candva, duhovnic, parintele Cleopa. Primul “duhovnic de serviciu” este, ca de

obicei, parintele Teofil de la Samabata, [

incepand chiar cu cel cu care, altminteri, Patriarhul se lauda ca fiindu-i,

]

20.pe 12 Apr 2009 la 8:07 pm # Florin Vicol

am toate vol.Parintelui Arhimandrit Ilie Cleopa si cu adevarat mare antre

21.pe 30 Apr 2009 la 1:21 am # Război întru Cuvânt » Sfantul

[

]

Parintele Cleopa: DA, NOI SUNTEM CEI DE PE URMA! [

]

22.pe 09 May 2009 la 1:24 am # rares

Sfintii parinti au dreptate intru totul, fiecare prezentand o mica parte din revelatia divina, ei nu fac altceva decat sa ne pregateasca pentru ce va urma, o transformare a acestei lumi plina de pacat in care traim intr-o lume a pacii in care va triunfa adevarul. Nu trebuie sa ne temem, ci, asa cum Iisus Hristos a invins moartea luand asupra sa pacatele noastre, tot asa noi, ca fi a lui Dumnezeu trebuie sa incercam din rasputeri sa invingem pacatul prin caita si pocainta! S-au intors iarasi vremurile de demult cand proorocul striga in pustie: Pocaiti-va caci s-a apropiat imparatia cerurilor! Doar aparitia lui Ilie si Enoh si paharele maniei lui Dumnezeu ne mai despart de sfarsitul vremurilor. Restul sau cam implinit. Harul Domnului nostru Iisus Hristos, Dragostea Lui Dumnezeul Tatal si Impartasania Sfantului Duh sa fie cu noi in veci. Amin

23.pe 08 Jun 2009 la 12:36 am # Teo

… pai in vremurile astea, cand Coreea de Nord si Iranul au inceput sa testeze arme/rachete nucleare, iar Occidentul deja considerandu-le ca o ‘provocare’… ar trebui sa ne fie clar ca traim vemuri apocaliptice… poate ca ceea ce mai intarzie intrucatva sfarsitul propriu-zis, este numai marea bunatate si milostivire a Bunului Dumnezeu, pentru rugaciunile Sfintilor Sai, in frunte cu Maica Domnului. Dar nu se stie pentru cat timp, fiindca pacatele noastre devin, din zi in zi, mai strigatoare la cer!… Ori, pana si RABDAREA lui Dumnezeu are, totusi, limite, nu dureaza la nesfarsit, iar noi sa ne facem de cap in continuare, nepasatori si orbi, si sa mai si scapam nepedepsiti!…

24.pe 20 Jul 2009 la 1:06 pm # Război întru Cuvânt » SFANTUL ILIE

[

]

Parintele Cleopa: DA, NOI SUNTEM CEI DE PE URMA! [

]

25.pe 20 Jul 2009 la 10:33 pm # Război întru Cuvânt » DESPRE

[

]

Parintele Cleopa: DA, NOI SUNTEM CEI DE PE URMA! [

]

26.pe 21 Jul 2009 la 10:39 am # Nicolae Mirean

Filozofiile minciunii Filozofiile minciunii, Greu de-nţeles în profunzime, Sunt teorii speculative, Cu mare cinste azi în lume.

Pe fundamente mişcătoare, Creiate-n minte prin gândire, Urmându-le nu ştii vreodată, De-i adevăr sau plăsmuire.

Efortul minţii de-a parcurge, Aceste căi întortocheate, Ţi-acuză lipsa instruirii, Pe căi speculativ-savante.

Ţi-acuză lipsa de cultură, De minte ageră şi mare, De intelect fără putere, De ignoranţă şi scăpare.

Iar în trufia omenească, Când faci la ele referire,

Şi preiei texte şi contexte, Îţi dai valoare şi cinstire.

Dar omul sincer nu găseşte, Uşor în ele nici lumină, În care să lucească totul, Şi nici povaţa cea divină.

Se şimte ostenit citind-o, Şi nu-i găseşte vre-un folos, Care să-i lumineze viaţa, Ca Adevărul lui Hristos.

Citind filozofia lumii, Parcurgi trasee complicate, Ce n-au corespondent în tine, Nici fundamente în dreptate.

Minciuna vrea din începuturi, Să fie-n lume preţuită, S-ofere cinste şi onoruri, Şi de tot omul folosită.

Şi trce peste tot cu fală, Că-i diplomată şi-i savantă, Cu mare cinste-n lumea bună, Că-i şi stinţă şi-i şi artă. Ea scoate totul la faţadă Cu poleiala de culoare, Dar în adâncuri e hidoasă, Parşivă şi distrugătoare.

Ea-i fals, trucaj şi întuneric, Dar se arată-a fi lumină, Şi unde pune stăpânire, Robeşte, leagă îi dezbină.

Orbeşte mintea necinstită, Şi o îneacă în trufie, Din interes, din dor de slavă Deşi sărmanul om o ştie.

O

ştie şi o tolerează,

Se

minte conştient pe sine,

Îi joacă rolul pân‘la capăt,

Şi răului îi zice bine.

Căi place roadele-i uşoare, Cele culese pe furate,

Pe căi corupte şi murdare,

Care prin ea par şi curate.

Dar Adevărul e o forţă, Enormă vie şi divină, Uşor de înţeles de-orcine, Că Adevărul e lumină.

El se-nţelege, se trăieşte,

Şi-n orice om are răspuns, Rapid, concret, direct şi simplu, Aşa cum l-a rostit Iisus.

Să-l înţelegi nu ai nevoie,

De studii mari şi trudă-n minte,

Ci

numai de al recunoaşte,

Şi

a-l primi – că ni-i părinte -.

Tot ce ne spune Adevărul, Are în noi adânc răspuns Că-i piatra temeliei noastre, Din capul unghiului –Iisus -.

Minciuna cea străină vieţii,

Pe

Adevăr ni la ucis,

Şi

şi-a zidit peste mormântu-i

Tot ce-amprimit şi i-am permis.

Dar din mormântul lui – din suflet – Ne-acuz-adânc prin conştiinţă, Ne-arată falsul şi minciuna, Prin traiul nostru-n necredinţă.

Mincuina ne vrăjeşte mintea,

Şi ne îmbată-n desfătare,

În cheltuieli cu suferinţă, În rătăcire şi-n pirzare.

Ea foloseşte mintea noastră, Să ne atragă-n rătăcire, Pe căi adânc speculative, Prin intelect şi instriure.

Pentru succesul de pe lume, Parcurge drumuri complicate, Încrengături care ne leagă, Chiar până dincolo de moarte.

Ce sfânt rămâne Adevărul, Cât e de simplu şi curat, Cât eşti de liber înlăuntru Şi mai ales de apărat.

Cuvântu-n el este lumină, -când este fără scop ascuns- Şi-n el e viaţa şi puterea, Şi darul Domnului Iisus.

El se impune tuturora, Chiar de nu vor să îl primească, Şi tot lăuntrul lor confirmă Puterea sa Dumnezeiască.

Nu e nevoie de cuvinte, Alese, mari, de speculaţii, Căci Adevărul i-o putere, Care nu ne cere demonstraţii.

Ce este da, e da şi-atâta Şi nu să fie nu, -ne-a spus – Cel ce-a zidit făptura noastră, Multmilostivul Domn Iisus.

Minciuna cere multe, multe, Ea-i teorie şi ştiinţă, Diplomaţiia înşelării, Şi pierzătoarea de credinţă.

Iisus e adevărul lumii,

Rostit cu forţă şi trăit,

Şi pentru El în faţa lumii,

Mântuitorul a murit.

Iar Adevărul din noi strigă, Că-l încălcăm şi-l răstignim, Dar nimicindu-l înlăuntru, Noi înşine ne nimicim.

Ne adunăm poveri cumplite,

Şi legături ucigătoare,

Ce ne acuză, ne sting viaţa,

Şi şansa cea mântuitoare.

Când Adevărul ne va cerne

La judecata cea divină,

Toată mizeria vieţii,

Se va vedea întru lumină.

Doar adevărul ne fereşte, De acuzare şi ruşine, De compromisuri vinovate, De fals şi de înşelăciune.

El e lumină şi viaţă,

Curat, senin uşor de spus, Fără savante speculaţii, Strălucitor într-u Iisus.

El ce găseşte-n noi tot timpul,

Răspuns rapid şi confirmare, Cuvântului rostit de Domnul, Şi-n acuzare şi-n iertare.

El, Adevărul, ne dă aripi,

Şi libertatea prin credinţă,

Ne face vulturi în tărie, Şi-n zbor spre cer prin pocăinţă.

El

nu ne leagă pe vecie,

Ci

ne înalţă-n demnitate,

În cinste mai presus de lume,

Şi-n veşnicii fără de moarte.

El

nu dă slavă ca minciuna,

Şi

nici succes şi nici profit,

Nici funcţii, titluri,nici avere,

Ci

trai curat sfânt şi cinstit.

El

ne oferă o valoare,

Ce nu se pirde nici în moarte,

Şi apără bunul renume,

Cules în viaţă prin dreptate.

27.pe 28 Jul 2009 la 12:02 pm # Ionel Iorga

@ellaina

“We should not be carried away by the hystorical events”, ca putem cadea in extreme spune Pr Seraphim Rose intr-o conferinta data in 1981 tinerilor din CA,

(in care aminteste si de curentul despre venirea sfarsitului lumii conbatut ca erezie

de al 2-lea consiliu ecumenic), dar trebuie sa fim in permanenta cu mintea si

inima treaza. Cat discernamant si intelepciune.

Cuuvintele rostite de insusi parintele (postate pe youtube) despre evolutia religioasa/politica/culturala a omenirii si sfarsitului ei.

Lecture given at the Youth Conference in CA, 1981.

Nu mai sunt valabile pe you tube le mai are cineva salvate in calculator ? sau mai sunt postate pe alt site ?

multumesc,

Ionel

P.S Intr-adevar om fi ultimii dar nu este nimeni mai tare decat Creatorul (cel in Sf. Treime de-o fiinta) si arma mai puternica decat Dragostea, Sf. Cruce si Rugaciunea

28.pe 28 Jul 2009 la 1:09 pm # admin

@ Ionel:

Cred ca la asta te referi:

Nu e vorba despre “curentul despre venirea sfarsitului lumii combatut ca erezie de al 2-lea consiliu ecumenic”, ci este vorba despre milenarism sau hiliasm, adica despre interpretarea literala si eretica a unor proorocii vechi-testamentare si ale unor versete ale Apocalipsei, potrivit carora Mantuitorul Iisus Hristos, dupa cea de a doua venire a Sa si inainte de sfarsitul lumii, ar intemeia pe pamant o imparatie in care va domni, impreuna cu dreptii, vreme de o mie de ani, abia dupa aceea urmand domnia lui Antihrist si sfarsitul lumii. Deci numai ACEASTA este credinta gresita condamnata de Sinodul al II-lea Ecumenic, iar nu credinta ca se apropie sfarsitul lumii. Ecouri ale acestei talcuiri eronate ale Apocalipsei se regasesc chiar si in scrierile unor Parinti recenti ai Bisericii sau ai unor teologi, etc. care vorbesc despre o biruinta si stapanire deplina a crestinismului in aceasta lume, pe acest pamant, de o perioada in care “toti vor crede” si “toti vor trai in armonie” inainte de sfarsitul lumii. Ecumenismul de factura masonica si New Age subintinde, in mod tacit, o viziune asemanatoare, adica un fel de credinta intr-o imparatie pamanteasca a fericirii universale, de aceea unii parinti au numit aceasta credinta neo-hiliasm. Dar, in general, se poate extinde aceasta denumire tocmai pentru acel tip de convingeri conform carora sfarsitul lumii nici nu va mai veni, practic, vreodata sau, oricum, nu acea perioada cumplita de apostazie si de tulburari fara precedent in istoria lumii, si acelora care sustin ca trebuie sa luptam pentru o fericire de orice fel dinlauntrul acestei lumi.

Vezi si:

29.pe 28 Jul 2009 la 1:35 pm # admin

“Celalalt cuvant, mangaietor, care intareste pe acesta, este cuvantul cel din sfarsitul Apocalipsei, unde, socotesc eu ca Hristos vorbeste pentru epoca cea de sfarsit a istoriei, epoca noastra, socotesc: “Cel ce nedreptateste, mai nedreptatească. Cel ce se spurca, mai spurce. Cel ce lucreaza dreptatea, mai lucreze dreptatea. Cel ce se sfinteste mai sfinteasca-se” (Apoc. 22, 11).

Si socotesc ca e perioada asta, pentru ca astazi, ca niciodata, intr-o masura neintalnita altcandva in istoria omenirii, raul se dezlantuie fatis si in toate aspectele lui si poate isi arata fete pe care noi nu le cunosteam ca putea sa le aiba. Si socotesc ca se poate acest lucru numai fiindca Dumnezeu Cuvantul a zis: “Cel ce nedreptateste, mai nedreptatească. Cel ce se spurca, mai spurce“. Socotesc ca Hristos a putut fi prins in gradina Ghetsimani numai fiindca a spus cuvantul: “Dar acesta este ceasul vostru si puterea intunericului“. Daca Cuvantul lui Dumnezeu nu ar fi zis asta, ar fi fost total cu neputinta sa Il prinda. Stim cel putin un moment in viata lui Hristos cand au fost trimisi ofiteri sa Il aresteze si n-au putut, fiindca, au zis dupa aia carturarilor si arhiereilor, ca niciodata om nu a grait ca Acest Om. Si pentru puterea cuvantului Lui, n-au putut sa-L aresteze. Ba si in Ghetsimani, cand a intrebat Domnul: “Pe cine cautati?” si au zis “Pe Iisus Nazarineanul” si le-a raspuns Domnul: “Eu sunt” au cazut “de- andaratelea” si… cazuti puteau sa ramana pana astazi. Asa ca daca Cuvantul lui Dumnezeu da voie si se pronunta, se va putea face acel lucru.

Si daca vedem rautatea dezlantuindu-se in lume este pentru ca Dumnezeu are o Pronie pe care nu o intelegem, o Pronie paradoxala (ba intr-o masura si intelegem ceva) prin care, cinstind libertatea omului – libertate care este poate semnul de capatai al asemanarii omului cu Dumnezeu si Dumnezeu Insusi cinsteste aceasta libertate - gaseste un moment in istorie cand da si raului libertate sa mearga; si sa mearga pana la capat! Dar asta nu inseamna ca raul poate birui. Fiindca avem si cuvantul celalalt din Apocalipsa ca si “Cel ce lucreaza dreptatea, mai lucreze dreptatea. Cel ce se sfinteste mai sfinteasca-se” si celalalt cuvant spus pentru Maria ca partea cea buna pe care a ales-o, aceea nu se va lua de la dansa.

Frati si surori, daca Cuvantul lui Dumnezeu a zis ceva, asa cum a fost intru inceput: “Sa fie lumina!“, si a fost, deci ce a zis Cuvantul lui Dumnezeu, fi-va! Si

ce nu a zis nu va putea fi. As vrea sa intelegem ca toate se tin in zidirea asta prin cuvantul tainic al lui Dumnezeu, si asta sa fie pentru noi mangaiere.

Zile cumplite – vadit – vin si vor veni, multe prorociri care erau de neinteles, astazi sunt tehnologic realizabile, si deci nu e cazul sa nadajduim spre zile mai bune. Zilele mai bune vor veni pentru cei care alegem partea cea buna, alegem pe Dumnezeu. Si acea parte buna nu se va lua de la noi, nu pentru ca noi putem sa facem ceva bun. Cred ca toti avem constiinta pacatului nostru si frica: “cum noi, in slabiciunea noastra vom intampina zile rele?“. Dar sa avem [odata] cu frica aceasta si acest lucru: pe baza cuvantului “tine-ti mintea in iad“, adica: fii realist, acestea trebuie sa fie, “dar nu deznadajdui!“. Si “nu deznadajdui” inseamna nadejde numai si numai in mila lui Dumnezeu si in puterea lui Dumnezeu…”

Stiri

in mila lui Dumnezeu si in puterea lui Dumnezeu…” Stiri “PARADI SUL” SUPRAVEGHERII sau Cine nu
“IMPOSIBILA” REZISTA I UBIREA DE VRAJMASI – PORUNCA N UMAI CEL CARE VA AVEA INIMA

“IMPOSIBILA”

“IMPOSIBILA” REZISTA I UBIREA DE VRAJMASI – PORUNCA N UMAI CEL CARE VA AVEA INIMA BUNA

REZISTA

“IMPOSIBILA” REZISTA I UBIREA DE VRAJMASI – PORUNCA N UMAI CEL CARE VA AVEA INIMA BUNA

IUBIREA DE VRAJMASI – PORUNCA

NUMAI CEL CARE VA AVEA INIMA BUNA VA

Nu este deloc bine sa ne despartim de Biserica!

"Vad ca satana joaca in fata ta si nu voi plange?” D ESCARCATI SI DISTRIBUITI

"Vad ca satana joaca in fata ta si nu voi plange?”

"Vad ca satana joaca in fata ta si nu voi plange?” D ESCARCATI SI DISTRIBUITI PLIANTELE

DESCARCATI SI DISTRIBUITI PLIANTELE PROVITA DESPRE VACCINAREA CONTRA GRIPEI NOI

PLIANTELE PROVITA DESPRE VACCINAREA CONTRA GRIPEI NOI P ROVITA ROMANIA IA ATITUDINE FATA DE VACCINUL PENTRU

PROVITA ROMANIA IA ATITUDINE FATA DE VACCINUL PENTRU GRIPA NOUA

GRIPEI NOI P ROVITA ROMANIA IA ATITUDINE FATA DE VACCINUL PENTRU GRIPA NOUA STIRI DESPRE GRIPA

STIRI DESPRE GRIPA PORCINA SI VACCINURI

STUDIU STIINTIFIC ASUPRA PERICULOZITATII VACCINULUI GRIPEI PORCINE nu vrem sa stim? A PUSUL LIBERTATII pe

STUDIU STIINTIFIC ASUPRA PERICULOZITATII VACCINULUI GRIPEI PORCINE

STIINTIFIC ASUPRA PERICULOZITATII VACCINULUI GRIPEI PORCINE nu vrem sa stim? A PUSUL LIBERTATII pe viu. De

nu vrem sa stim?

APUSUL LIBERTATII pe viu. De ce nu credem, de ce

sa stim? A PUSUL LIBERTATII pe viu. De ce nu credem, de ce P ARINTELE STANILOAE:

PARINTELE STANILOAE: RUGACIUNEA INTR-O LUME SECULARIZATA

de ce P ARINTELE STANILOAE: RUGACIUNEA INTR-O LUME SECULARIZATA AICI? HAI! H AI SA NE SCULAM!

AICI? HAI!

HAI SA NE SCULAM! PANA CAND SA RAMANEM

Hristos!” dragoste de Adevar “ Indrazneste sa intelegi ca Eu, Dumnezeu, te iubesc!” “ Trebuie
Hristos!” dragoste de Adevar “ Indrazneste sa intelegi ca Eu, Dumnezeu, te iubesc!” “ Trebuie

Hristos!”

Hristos!” dragoste de Adevar “ Indrazneste sa intelegi ca Eu, Dumnezeu, te iubesc!” “ Trebuie mai

dragoste de Adevar

Indrazneste sa intelegi ca Eu, Dumnezeu, te iubesc!”

Trebuie mai mult, mai mult sa Il descoperim pe

Parintele Staniloae despre constiinta ortodoxa ca

M itropolitul Serafim de Pireu: o ratacire comuna: zelotismul radical si ecumenismul sincretist PENTRU NOI!

Mitropolitul Serafim de Pireu: o ratacire comuna:

zelotismul radical si ecumenismul sincretist

comuna: zelotismul radical si ecumenismul sincretist PENTRU NOI! SFATURI PARINTESTI DE URIAS FOLOS SI A CUM

PENTRU NOI!

SFATURI PARINTESTI DE URIAS FOLOS SI

sincretist PENTRU NOI! SFATURI PARINTESTI DE URIAS FOLOS SI A CUM E TIMPUL SA PLANGEM SI

ACUM E TIMPUL SA PLANGEM SI SA NE RUGAM PENTRU STAREA LUMII!

VA! P REGATITI-VA, DRAGII BUNELULUI, PREGATITI- C UM NE VOM MANTUI NOI? Sf. Luca al

VA!

VA! P REGATITI-VA, DRAGII BUNELULUI, PREGATITI- C UM NE VOM MANTUI NOI? Sf. Luca al Crimeei:
VA! P REGATITI-VA, DRAGII BUNELULUI, PREGATITI- C UM NE VOM MANTUI NOI? Sf. Luca al Crimeei:

PREGATITI-VA, DRAGII BUNELULUI, PREGATITI-

CUM NE VOM MANTUI NOI?

Sf. Luca al Crimeei: Curaj, curaj, iubitul meu copil!

traim C at mai aveti preoti, cercetati-i si impartasiti-va! A doua viziune a Staretului Antonie.
traim C at mai aveti preoti, cercetati-i si impartasiti-va! A doua viziune a Staretului Antonie.

traim

traim C at mai aveti preoti, cercetati-i si impartasiti-va! A doua viziune a Staretului Antonie. Tabloul
traim C at mai aveti preoti, cercetati-i si impartasiti-va! A doua viziune a Staretului Antonie. Tabloul

Cat mai aveti preoti, cercetati-i si impartasiti-va!

A doua viziune a Staretului Antonie. Tabloul a ceea ce

CRIZELE ARTIFICIALE SI APUSUL LIBERTATII

Oare noi avem credinta?

decat sa planga L ECTIA ESENTIALA A DISCERNAMANTULUI U RA DE FRATI FACE LOC LUI
decat sa planga L ECTIA ESENTIALA A DISCERNAMANTULUI U RA DE FRATI FACE LOC LUI
decat sa planga L ECTIA ESENTIALA A DISCERNAMANTULUI U RA DE FRATI FACE LOC LUI

decat sa planga

LECTIA ESENTIALA A DISCERNAMANTULUI

URA DE FRATI FACE LOC LUI ANTIHRIST

Anii durerilor s-au inceput. Cine s-a trezit n-are altceva

P ARTEA CEA BUNA A CELOR PAZESC CUVANTUL SI REALISMUL DUHOVNICESC E STARE DE ALARMA.

PARTEA CEA BUNA A CELOR PAZESC CUVANTUL SI REALISMUL DUHOVNICESC

CEA BUNA A CELOR PAZESC CUVANTUL SI REALISMUL DUHOVNICESC E STARE DE ALARMA. ESTE TREBUINTA DE

E STARE DE ALARMA. ESTE TREBUINTA DE MULTA RUGACIUNE CU DURERE

STARE DE ALARMA. ESTE TREBUINTA DE MULTA RUGACIUNE CU DURERE M ARTURISIRE DE CREDINTA ACTUALA IMPOTRIVA

MARTURISIRE DE CREDINTA ACTUALA IMPOTRIVA ECUMENISMULUI

RUGACIUNE CU DURERE M ARTURISIRE DE CREDINTA ACTUALA IMPOTRIVA ECUMENISMULUI A devarul lui Hristos se numeste

Adevarul lui Hristos se numeste Ortodoxia!

C HEMATI TOTI LA O SINGURA AMAGIRE INTRU ANTIHRIST O biectivul Patriarhului, acelasi cu al

CHEMATI TOTI LA O SINGURA AMAGIRE INTRU

ANTIHRIST

C HEMATI TOTI LA O SINGURA AMAGIRE INTRU ANTIHRIST O biectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei

Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei

O biectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei E nciclica-soc a Papei Benedict, moment crucial pentru

Enciclica-soc a Papei Benedict, moment crucial pentru viitorul Noii Ordini Mondiale

Carti recomandate C e ne va salva de valurile urgiei care va urma? A bordarea
Carti recomandate C e ne va salva de valurile urgiei care va urma? A bordarea

Carti recomandate

Carti recomandate C e ne va salva de valurile urgiei care va urma? A bordarea ORTODOXA

Ce ne va salva de valurile urgiei care va urma?

Abordarea ORTODOXA a semnelor vremurilor

Linkuri imagine

Linkuri imagine Meta ∑ Log in ∑ Entries RSS ∑ Comments RSS
Linkuri imagine Meta ∑ Log in ∑ Entries RSS ∑ Comments RSS
Linkuri imagine Meta ∑ Log in ∑ Entries RSS ∑ Comments RSS
Linkuri imagine Meta ∑ Log in ∑ Entries RSS ∑ Comments RSS
Linkuri imagine Meta ∑ Log in ∑ Entries RSS ∑ Comments RSS
Linkuri imagine Meta ∑ Log in ∑ Entries RSS ∑ Comments RSS
Linkuri imagine Meta ∑ Log in ∑ Entries RSS ∑ Comments RSS

Meta

Log in

Powered by WordPress

Război întru Cuvânt

∑ WordPress.org Powered by WordPress Război întru Cuvânt