Sei sulla pagina 1di 1

ORA CIDRO Mbiyen mulo Gusti wis ngendiko Putrone manungso bakal kinioyo Kasikso sengsoro nganti tekane

sedo Gede banget aduh trisno mring kito

Mbiyen mulo Gusti wis ngendiko Putrone manungso bakal kinioyo Kasikso sengsoro nganti tekane sedo Gede banget aduh trisno mring kito

Reff: Reff: .Gusti wis ngendiko .Ojo nganti gelo Nderek Gusti mesti ono pancobo Godo rencono maneko warno Dek aku ora cidro Dek aku ora cidro Aku tetep setio Ayo bareng manggul salibe Gusti Setio tuhu leladi kang suci Aku tetep setio Ayo bareng manggul salibe Gusti Setio tuhu leladi kang suci .Gusti wis ngendiko .Ojo nganti gelo Nderek Gusti mesti ono pancobo Godo rencono maneko warno

ORA CIDRO