P. 1
Fizike_Varianti_A_-_Zgjidhur_2%5B1%5D

Fizike_Varianti_A_-_Zgjidhur_2%5B1%5D

|Views: 741|Likes:
Published by Programmer

More info:

Published by: Programmer on Mar 22, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/24/2012

pdf

text

original

PROVIMI ME ZGJEDHJE

Lënda: Fizikë Varianti A
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
AVA 1 10 korrik 2009
REPUBLIKA E SHQIPËRISË
MINISTRIA E ARSIMIT DHE E SHKENCËS
AGJENCIA QENDRORE E VLERËSIMIT TË ARRITJEVE TË NXËNËSVE
PROVIMI ME ZGJEDHJE I MATURËS SHTETËRORE 2009
LËNDA: FIZIKË
VARIANTI A
E premte, 10 korrik 2009 Ora 10.00
Udhëzime për nxënësin Mënyrë zgjidhjeje
e kërkesave të testit
Testi në total ka 20 pyetje.
Në test ka kërkesa me zgjedhje dhe me zhvillim.
Në kërkesat me zgjedhje rrethoni vetëm shkronjën përbri përgjigjes së saktë, ndërsa për
kërkesat me zhvillim është dhënë hapësira e nevojshme për të shkruar përgjigjen.
Koha për zhvillimin e kërkesave të testit është 2 orë.
Pikët për secilën kërkesë janë dhënë përbri saj.
Për përdorim nga komisioni i vlerësimit
Kërkesa
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Pikët
Kërkesa
11a 11b 11c 12 13 14a 14b 14c 15a 15b
Pikët
Kërkesa
15c 16a 16b 16c 17a 17b 18a 18b 19 20
Pikët
Totali i pikëve KOMISIONI I VLERËSIMIT

1. …………….….....………..Anëtar

2. …………….....……..…….Anëtar
KUJDES! MOS DËMTO BARKODIN
BARKODI

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->