Sei sulla pagina 1di 1

Lirik Lagu Wandra

Kelangan Lyrics

Hang sun karepno biso ambi riko


Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo 2X
Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini
Reff:
http://meliriklagu.com
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo
Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso
back to *, Reff