Kurthet e Mendjes dhe si të dilni prej tyre:  (Trappole Mentali)

Azioni libro

Inizia a leggere

Informazioni sul libro

Kurthet e Mendjes dhe si të dilni prej tyre: (Trappole Mentali)

Valutazioni:
Valutazione: 0 stelle su 50/5 (0 recensioni)
Lunghezza: 131 pagine

Descrizione

 Çfarë janë psikokurthet? Të gjithë ne jemi të prirur të përsërisim sjellje, të cilat në fillim na i kanë zgjidhur problemet. Ato kanë qenë zgjidhje efikase, kështu që ne i kemi zbatuar gjithmonë, pa u shqetësuar për rezultatet. Në të vërtetë, këto zgjidhje që priren të përsëriten, duke dhënë gjithmonë të njëjtin rezultat, janë psikokurthi i secilit prej nesh, janë zgjidhjet e tentuara të falimentimit.

Një libër një udhëtim midis kurtheve mendore dhe teknikave self help. Nëse ti vuan nga ataku panik, ose depresioni dhe kërkon një ndihmë ky është libri për ty. 
Autori Dr. Elton Kazanxhi Psikologo Psikoterapiste me një përvojë shumë vjeçare ne Itali, jep një përshkrim  dhe një shjpegim se si mund të dilni nga psiko kurthet mendore.
 

 
Leggi altro