Goditi milioni di eBook, audiolibri, riviste e tanto altro ancora con una prova gratuita

Solo $11.99/mese al termine del periodo di prova. Cancella quando vuoi.

Nybörjarnas Snabbguide Till Passiva Intäkter I Cybervärlden
Nybörjarnas Snabbguide Till Passiva Intäkter I Cybervärlden
Nybörjarnas Snabbguide Till Passiva Intäkter I Cybervärlden
E-book41 pagine26 minuti

Nybörjarnas Snabbguide Till Passiva Intäkter I Cybervärlden

Valutazione: 0 su 5 stelle

()

Leggi anteprima

Info su questo ebook

Detta är nybörjarnas guide till passiva inkomster i cybervärlden. Visste du att Internet har skapat fler miljonärer än något annat medium i historien? Att bygga upp en solid onlineverksamhet som genererar intäkter kan bli extremt lönsamt, om det sker på rätt sätt. Det finns i själva verket många olika sätt att skapa intäkter via Internet. Du har frihet att utforma din verksamhet runt de alternativ som passar dig bäst. Kanske är den största fördelen med att generera intäkter online just att du kan skapa många olika intäktsströmmar genom dina arbetsinsatser. Om du är seriös, finns också möjlighet att låta onlineintäkterna växa tills de fullt ut motsvarar inkomsten du får från ditt ordinarie arbete. Med möjligheterna som presenteras i denna bok får du viss insikt i några högeffektiva metoder för att generera verkliga intäktsströmmar. Är du redo att sätta igång? 
LinguaSvenska
Data di uscita17 nov 2017
ISBN9781507198544
Nybörjarnas Snabbguide Till Passiva Intäkter I Cybervärlden
Leggi anteprima

Recensioni su Nybörjarnas Snabbguide Till Passiva Intäkter I Cybervärlden

Valutazione: 0 su 5 stelle
0 valutazioni

0 valutazioni0 recensioni

Cosa ne pensi?

Tocca per valutare

La recensione deve contenere almeno 10 parole

  Anteprima del libro

  Nybörjarnas Snabbguide Till Passiva Intäkter I Cybervärlden - Alex Nkenchor Uwajeh

  språk

  Juridisk information:

  Denna bok är upphovsrättsskyddad. Den är endast avsedd för personlig användning. Du får inte ändra, distribuera, sälja, använda, citera eller skriva om hela eller delar av innehållet i denna bok utan tillstånd från författaren eller upphovsrättsinnehavaren. Vid överträdelse kommer rättsliga åtgärder att vidtas.

  Inledning

  Visste du att Internet har skapat fler miljonärer än något annat medium i historien? Om du kan skaffa inkomster med hjälp av en bärbar dator och en internetanslutning, blir det möjligt att tjäna pengar var du än befinner dig i världen.

  Genom möjligheten att skaffa extrainkomster online kan du dryga ut lönen från ditt ordinarie jobb. Det här tillskottet kan du använda för att betala av skulder, investera i nya möjligheter, göra den där efterlängtade semesterresan eller bara köpa saker som du önskar dig.

  Om du är seriös, finns det också möjlighet att låta onlineintäkterna växa tills de fullt ut motsvarar inkomsten du får från ditt vanliga arbete.

  Att bygga upp en solid onlineverksamhet som genererar intäkter åt dig kan bli extremt lönsamt, om det sker på korrekt sätt. Det finns i själva verket många olika sätt att skapa intäkter via Internet. Du har frihet att utforma din verksamhet runt de alternativ som passar dig bäst.

  Kanske är den största fördelen med att generera intäkter online just att du kan skapa många olika intäktsströmmar genom dina ansträngningar. Det är också möjligt att uppnå passiva inkomstströmmar, där du fortsätter att få betalt för dina ansträngningar långt efter du har gjort det initiala uppstartsarbetet.

  Om du är som de flesta andra, känner du dig kanske redo att hoppa online och komma igång. Men tyvärr kan det vara svårt – som för merparten av nya entreprenörer på Internet – att veta vilka möjligheter som kommer att fungera för dig och vilka som bara är slöseri med tid och energi.

  En snabb sökning med valfri större sökmotor för tjäna pengar online ger mängder av träffar. Förvisso kan du dra in lite pengar genom några av de metoderna. Men att tjäna ett par dollar är inte samma sak som att skapa en verklig och hållbar intäktskälla som kan hjälpa dig att uppnå ekonomisk frihet.

  Det är därför vi skapade denna bok.

  Ti è piaciuta l'anteprima?
  Pagina 1 di 1