Trova il tuo prossimo libro preferito

Abbonati oggi e leggi gratis per 30 giorni
Bosszantöpp és más furcsaságok

Bosszantöpp és más furcsaságok

Leggi anteprima

Bosszantöpp és más furcsaságok

valutazioni:
1/5 (1 valutazione)
Lunghezza:
52 pagine
28 minuti
Pubblicato:
Sep 24, 2016
ISBN:
9789631252873
Formato:
Libro

Descrizione

Rebeka egy tökéletesen átlagos kislány, aki bátor és kíváncsi természete miatt hajlamos mindenféle zűrbe keveredni - ezekben a mesékben az ő kalandjait követhetjük nyomon. A kötekedős Bosszantöpptől (akinek feltett szándéka bajba sodorni Rebit) a jószívű Csíkoshátú Bőröndös Sompolykáig (aki segít Rebinek visszanyerni a számítógép elé kövült apuka figyelmét) egy mágikus világmindenség kel életre minden történetben, titokzatossággal és képzelettel színezve az egyébként hétköznapi élethelyzeteket.


 


A Rebimesék kedvesen eredeti és szórakoztató történetek gyűjteménye, melyeket nemcsak a gyermekek, de a szülők is élvezni fognak esti meseolvasáskor – de legyetek óvatosak, mert ha legközelebb valami különös történik az otthonotokban, ti is hajlamosak lesztek benézni a sötét sarkokba, nem lakik-e ott valaki…


Ajánlott életkor: 5-10 éveseknek

Pubblicato:
Sep 24, 2016
ISBN:
9789631252873
Formato:
Libro

Informazioni sull'autore


Correlato a Bosszantöpp és más furcsaságok

Anteprima del libro

Bosszantöpp és más furcsaságok - Andrea Nádasi-Ozsvár

zűrboszorkány)

Első mese, amelyben Bosszantöpp pórul jár

A Varázsvilág lakói éppen olyan sokfélék, mint az emberek: akad köztük jó is, rossz is.

Az éves rosszaságversenyben Bosszantöpp mindig elnyeri az első három hely valamelyikét, ami nem is csoda, mert folyton-folyvást gyakorol, és annyira jól csinálja mások bosszantását, hogy a Varázsvilágban mondás is van róla: „kicsi a Bosszantöpp, de nincs nála idegesítőbb".

Egy nap ez a rosszcsont „töpp" nagyon unatkozott, mert már mindenkit felmérgesített a környéken (volt, akit kétszer is!), és azon gondolkodott egy faágon üldögélve, hogy kit lehetne még rávenni a kiabálásra, mert attól nincs is viccesebb.

Hirtelen a homlokára csapott, és elrikkantotta magát: reszkessetek, embergyerekek, jövök!!

Az első lakás, amit megtalált, Rebiéké volt.

Rebeka kisiskolás, de csak az apukája hívja Rebekának, amikor nem sikerül annyira jónak lennie. A barátai inkább Rebinek szólítják.

Rebi üzenőfüzetében, bizony, akadnak feketepontok. A feketepontok egy része azért van, mert Rebinek mindent tudnia kell, és lehetőleg azonnal. Más részük a jó ötletek miatt van, amiket a tanító nénik nem mindig találnak olyan jónak; a maradék feketepont pedig, be kell vallanunk, a beszélgethetnék miatt van, ami időnként rátör Rebire, akár óra közben is, és bár rettentően igyekszik, egyelőre mégsem bírja megfékezni a nyelve hegyét, amire a szavak ülnek.

De hol is tartottunk? Hát ott, hogy Bosszantöpp kigondolta, ezentúl embergyerekeket fog bosszantani. Elhatározta, hogy ő lesz minden kisgyermek ősellensége! Akkor fog beosonni a lakásokba, amikor a gyerekek a legjobban játszanak. Odasompolyog az anyukához vagy az apukához, és jól megcsípi a lábát, ráadásul a kiabáltatós csípéssel, amitől azonnal borzasztó dolog történik: a szülő szeme kidülled, a feje elvörösödik, és elkezd jó hangosan kiabálni, olyanokat, hogy:

– Mi ez a kupi már megint, tessék elpakolni!

– Nem megmondtam, hogy hagyd abba a játszást, és vetkőzz le a fürdéshez?!

– Alvás van és kész, ilyenkor már nem

Hai raggiunto la fine di questa anteprima. Registrati per continuare a leggere!
Pagina 1 di 1

Recensioni

Cosa pensano gli utenti di Bosszantöpp és más furcsaságok

1.0
1 valutazioni / 0 Recensioni
Cosa ne pensi?
Valutazione: 0 su 5 stelle

Recensioni dei lettori